Πηγή: Katiousa

Κάθε “μεγάλη επιτυχία” της ΕΛ.ΑΣ. έχει άρωμα φιάσκου.

Βρίσκουν τον κλεμμένο πίνακα του Πικάσο αλλά κερδίζουν διεθνή φήμη γιατί τους έπεσε απ’ τα χέρια -όχι δε γίνεται, δεν είναι δυνατόν.

Παίρνουν την απολογία του γυναικοκτόνου πιλότου, αφού βασάνιζαν έναν Γεωργιανό στη ΓΑΔΑ για να ομολογήσει, και βγαίνει ο Μπαλάσκας να πει ότι είναι βλάκας ο δράστης γιατί θα μπορούσε σε λίγα χρόνια να είναι έξω.

Αλλά και οι χρυσαυγίτες έγραψαν αντίστοιχα λαμπρές σελίδες με τους ομοϊδεάτες τους στο Σώμα. Αίμα-Τιμή-τον έκρυβε Ουκρανή… Ο ένας κρύφτηκε πίσω από την ευρωβουλευτική ασυλία, ο άλλος κρύφτηκε με εντολή του αρχηγού… Πάντα λεβέντες αυτοί οι εθνικιστές.

Κι η ΕΛ.ΑΣ. όμως δεν πήγε πίσω. Ο Χρυσοχοΐδης έλεγε πως είναι προσωπικό στοίχημα η σύλληψη του Χρυσαυγίτη που το έσκασε μέσα από τα χέρια τους. Στα ΜΜΕ διέρρευσαν πληροφορίες για τα ίχνη του Παππά στο εξωτερικό. Κι αυτός τελικά ήταν στου Ζωγράφου, μόλις δύο χιλιόμετρα από την έδρα της ΓΑΔΑ.

Στο ενδιάμεσο, κι όσο παρέμενε ασύλληπτος, τα ανδραγαθήματα της ΕΛ.ΑΣ. περιλάμβαναν ξυλοφόρτωμα σε εργάτες, φοιτητές, μικρά παιδιά (το ξύλο χρόνια δεν κοιτά), απλό κόσμο που έκανε το λάθος να καθίσει σε ένα παγκάκι… Τόσα στοιχήματα κερδισμένα!

Σας παρακαλούμε, κύριοι της ΕΛ.ΑΣ. Όχι άλλες επιτυχίες, φτάνουν τόσες…