Το Βατράχι

Εξαντλημένος έφτασε σήμερα στο γραφείο του ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες χτες το βράδυ ξενύχτησε βλέποντας σερί την τριλογία των ταινιών “Ο Νονός” προκειμένου να πάρει πολύτιμες πληροφορίες για το πώς να καταπολεμήσει τη μαφία.

Ο υπουργός, που φέρεται να είναι θορυβημένος από την αύξηση των δολοφονιών μελών του υποκόσμου το τελευταίο διάστημα, έδωσε εντολή στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ να συλληφθεί οποιοσδήποτε ακουστεί να χρησιμοποιεί τη φράση «θα του κάνω μία πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί» ή λέγεται Κορλεόνε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι σκοπεύει να μην κοιμηθεί μέχρι να δει και τις ταινίες Goodfellas, Ο Ιρλανδός και τις έξι σεζόν της σειράς The Sopranos, έχοντας ανοίξει από χτες λογαριασμό στο Νετφλιξ για το σκοπό αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εντολή του υπουργού έχει ήδη αποδειχτεί προβληματική καθώς αστυνομικοί έχουν ήδη κάνει προσαγωγές ατόμων που τους άκουσαν να λένε ότι είναι νονοί, ενώ στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι μιλούσαν για πρόσφατη βάφτιση.