Πηγή: Ημεροδρόμος

Ετούτες τις ώρες που το κράτος του Ισραήλ δολοφονεί έναν λαό. Αυτές τις ώρες που οι νεκροί Παλαιστίνιοι από τους δολοφονικούς ισραηλινούς βομβαρδισμούς, ανέρχονται στους 53, ανάμεσά τους 14 παιδιά και τρεις γυναίκες… Αυτές τις ώρες που 320 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και ισοπεδώνονται ολόκληρες γειτονιές στην Παλαιστίνη.

Αυτές τις ώρες η κυβέρνηση της ΝΔ «σφίγγει» το χέρι του δολοφόνου και κάνει μπίζνες και «συμφωνίες» μαζί του… Συμφωνίες μάλιστα που αφορούν πολεμικό υλικό. Παρόμοιο με αυτό που σκορπάει το θάνατο στην Παλαιστίνη… Και ζητάει την τεχνογνωσία του κράτους – δολοφόνου.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη λοιπόν υπέγραψε Αμυντική Διακρατική συμφωνία με το Ισραήλ…

Ειδικότερα ο επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων του υπουργείου Άμυνας, μετά από εξουσιοδότηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, υπέγραψε συμφωνία που αφορά στην εν συνεχεία υποστήριξη κινητήρων Τ-700- 401C, των ελικοπτέρων S-70 του Πολεμικού Ναυτικού και AH-64 «Apache» του Στρατού Ξηράς, ως προς τη συντήρηση των κινητήρων, στην τεχνική βοήθεια και την εφοδιαστική υποστήριξη.

Οι Έλληνες κυβερνώντες δεν βάφουν μόνο τα χέρια τους με το αίμα των Παλαιστινίων «αναγνωρίζοντας το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα»(!) αλλά τα σφίγγει και γερά και την Ισραηλινή κυβέρνηση κλείνοντας «δουλειές»…