«Δε θα θέλαμε να χυθεί αίμα» δήλωσε με νόημα ο εκπρόσωπος των εντόμων

Πηγή: Το Βατράχι

Δηλώσεις με αφορμή την επικείμενη έναρξη της φετινής σεζόν έκαναν σήμερα τα κουνούπια της χώρας, σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησαν μέσω τηλεδιάσκεψης.

«Καταρχάς καλησπέρα. Ελπίζουμε να σας βρίσκουμε καλά. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν μας ξεχάσατε» είπε ξεκινώντας τον χαιρετισμό του ο εκπρόσωπος του συνδικαλιστικού οργάνου των εντόμων.

Κάνοντας έναν απολογισμό της περσινής χρονιάς και παρουσιάζοντας τα σχέδια τους για το φετινό καλοκαίρι, ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι στόχος τους είναι να κινηθούν στο ίδιο περίπου πλαίσιο, ενώ απηύθυνε μήνυμα στους πολίτες της χώρας σχετικά με τις ενδεχόμενες προσπάθειες τους να προστατευτούν.

«Δεν θα θέλαμε να χυθεί αίμα»

«Εμείς όπως ξέρετε έχουμε μια δουλειά να κάνουμε και δεν ωφελεί να είμαστε σε αντιπαράθεση. Αυτά που κάνετε με τις σιτρονέλες και τα φιδάκια είναι αστεία πράγματα. Τι σιτρονέλες τις έχουμε για αποσμητικό και τα φιδάκια τα καπνίζουμε. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μας εκνευρίσετε και να κάνετε τα πράγματα χειρότερα για σας» είπε χαρακτηριστικά.

«Δε θα θέλαμε να χυθεί αίμα» κατέληξε με νόημα.

Πού πάνε τα κουνούπια τον χειμώνα

Κλείνοντας την συνέντευξη, ο εκπρόσωπος ευχήθηκε καλή σεζόν και «υγεία πάνω απ’όλα» όπως είπε χαρακτηριστικά. Αρνήθηκε, ωστόσο, να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πού πάνε τα κουνούπια το χειμώνα.

«Αυτό δεν το αποκαλύπτουμε ποτέ» είπε χαρακτηριστικά. «Είμαστε σαν τους ρακετάδες. Είμαστε πάντα εκεί, απλά περιμένουμε να έρθει η ώρα μας.»