Αλιεύσαμε την τρολιά από Το Βατράχι

Κρίση έχει ξεσπάσει στους κόλπους της Χρυσής Αυγής μετά την αποπομπή του αρχηγού της, Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται πλέον εκτός κόμματος εξαιτίας του υπερβολικού μαυρίσματος που απέκτησε κατά τη διάρκεια πρόσφατων διακοπών.

Όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, κατά την άφιξη του κ. Μιχαλολιάκου σήμερα στα γραφεία του κόμματος, χτύπησε ο ειδικός συναγερμός που ελέγχει το χρώμα των επισκεπτών στην είσοδο, με αποτέλεσμα να τον περικυκλώσει απειλητικά η ομάδα περιφρούρησης του κτιρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε έξαλλη κατάσταση προσπαθούσε να εξηγήσει στους φρουρούς ότι είναι ο ηγέτης τους και πώς πρόκειται για παροδικό φαινόμενο, δείχνοντας τους φωτογραφίες από τις πρόσφατες διακοπές του με σκάφος στη Γυάρο και τραγουδώντας το ‘Ντόιτσλαντ Ντόιτσλαντ Ούμπερ Άλλες’ με όλη του τη δύναμη, χωρίς ωστόσο να γίνει πιστευτός.

Το τελειωτικό χτύπημα φαίνεται να έδωσε ο υπαρχηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου και πρότυπο Άριας ομορφιάς, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος κατεβαίνοντας στην είσοδο αναγνώρισε τον πρώην αρχηγό του, αλλά αφού τον εξέτασε με δειγματολόγιο της Βιβεχρώμ, αποφάνθηκε ότι είναι επιβεβλημένη η διαγραφή του από το κόμμα.

Ο πρώην αρχηγός της Χρυσής Αυγής θεάθηκε στη συνέχεια να χαιρετάει ναζιστικά αρχαιοελληνικά στην άκρη του δρόμου, με αποτέλεσμα να σταματήσουν μπροστά του τουλάχιστον δέκα ταξί, σε ένα από τα οποία επιβιβάστηκε και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.