Πηγή: Katiousa

Ο Μιθριδάτης δίνει το δικό του μήνυμα στήριξης της υπουργού και αναδεικνύει την καλλιτεχνική της φύση.

Μαθαίνω σήμερα ότι η Μενδώνα, μετά από την τσιμεντοποίηση της Ακροπόλεως, θα χώσει και υπογραφή στο έργο της αυτό. Έμαθα ότι έπεσε κατακραύγα και τελικά δε θα το πράξει.

Κρίμα, θα έπρπε να το κάνει. Όχι απλά μαρμάρινο, σκαλιστό το όνομά της. Έπρεπε να είναι με αρχαιοελληνικά γραμματα, τύπου Λας Βέγκας, με λαμπιόνια, να γίνεται ο χαμός, να χώσουν και ενα καζινακι απο κατω, να είναι καζίνο Μενδώνα. Και κάθεστε και γκρινιάζετε, αντι να δούμε αυτα τα καταπληκτικά πράγματα πραγματα που θα είχαμε μπροστά μας. Αλλά δεν ξεύρετε, δεν ξεύρετε.

Εγώ την πάω την Μενδώνη. Γιατί είναι από τα ατομάκια που κάνουν βανδαλισμό και τον υπογράφουν. Βανδαλίζει την κατάσταση και χώνει ταγκιά, μαρμάρινη, σκαλιστή ταγκιά… Τι πρόβλημα έχετε; Αυτό σημαίνει ότι η τύπισσα έχει γόνατα. Εσύ θα το έκανες, φίλε; Όχι! Λοιπόν η Μενδώνα το κάνει, φίλε, κάνει κατάσταση ελίτ και την υπογράφει κιόλας.

Η Μενδώνη είναι για πολύ μεγάλα έργα παιδιά. Την βλέπετε τώρα, που είναι αυτή η ύπαρξη, ντύνεται σαν σκρίνιο, και λέτε τώρα ότι είναι καμιά δεύτερη. Αλλά δεν ξέρετε, φίλοι μου. Η Μενδώνη είναι ικανή να πάει στην Τζοκόντα και με μαρκαδόρο να της κάνει στέκα από πάνω και να υπογράψει από κάτω. Είναι ικανή να κάνει την πυραμίδα της Γκίζας anal plug για τον Κινγκ-Κονγκ.

Αλλά δεν τα καταλαβαίνετε εσείς αυτά. Και θα έρθει η ώρα και η στιγμά που η Μενδώνα θα αποκαλυφθεί ότι είναι αβανγκάρντ άρτιστ και τότε θα αισθανθείτε πολύ άβολα παιδιά. Θα αισθανθείτε κουτεντέδες. Ακούστε με που σας λέω…