Πηγή: Το Βατράχι

Ιδιαίτερα ευρηματικά είναι τα αστεία που λέγονται την πρωταπριλιά σύμφωνα με απολύτως κανέναν, όπως προκύπτει από έρευνα που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

«Η πλειονότητα των πρωταπριλιάτικων αστείων όπως αυτά για το πόσο ψεύτες είναι οι πολιτικοί αλλά και αυτά που είσαι υποχρεωμένος να ακούσεις με παγωμένο χαμόγελο από συναδέλφους ή που αναπαράγουν οι φίλοι στο ίντερνετ πραγματικά μπορούν να σε κάνουν να χάσεις κάθε διάθεση για ζωή» λέει ο Απρίλιος Καλομηνάς, επίκουρος καθηγητής Ανεκδοτολογίας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Την άποψη του για τα πρωταπριλιάτικα αστεία εξέφρασε και ο CEO και παιδί για τον καφέ γνωστής σατιρικής ιστοσελίδας, Βατράχιος Αμφιβιάδης:

«Κοιτάξτε, παραδοσιακά η πρωταπριλιά είναι μέρα που κλείνουμε το μαγαζί και πάμε εκδρομή όλοι μαζί σαν τη Βουγιουκλάκη στο Η Κόρη Μου Η Σοσιαλίστρια. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η πραγματικότητα έχει αρχίσει να μοιάζει όλο και περισσότερο στα σατιρικά μας άρθρα και τις υπόλοιπες 364 μέρες.»

«Πολύ φοβάμαι ότι αν συνεχιστεί έτσι το πράγμα, είναι θέμα χρόνου να πάρουμε τα βουνά και να βοσκάμε πραγματικά βατράχια» καταλήγει.