Πηγή: Katiousa

Πριν από μερικές μέρες, η επώνυμη καταγγελία του αντιδημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου αποκάλυψε πως ο τηλεαστέρας Φουρθιώτης -που προαλείφεται πιθανότατα για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις επόμενες εκλογές- απολαμβάνει προσωπικής αστυνομικής φρουράς. Η ΕΛ.ΑΣ. διέψευσε το γεγονός, για να διαψεύσουν τελικά την ίδια τα γεγονότα και ο φακός του φωτορεπόρτερ Μάριου-Ραφαήλ Μπίκου.

Σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων δόθηκε συνέχεια στο επεισόδιο, με τον τηλεαστέρα να ζητάει τη σύλληψη του Ρ. Μ. Μπίκου, παρά την αντίθετη γνώμη της δικηγόρου του και της φρουράς του. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Documento, ένας αστυνομικός από τη φρουρά του δικαστηρίου συνέχισε αυτόκλητα την παράτυπη κράτηση του φωτορεπόρτερ, ενώ η δικηγόρος του Φουρθιώτη του ζήτησε να υπογράψει ότι δε θα χρησιμοποιήσει κάποια από τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει!

Όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα, η αστυνομική φρουρά στην υπηρεσία του τηλεαστέρα είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου. Ο κρατικός μηχανισμός μπαίνει πρόθυμα στην υπηρεσία του Μένιου και κάθε Φουρθιώτη, θυμίζοντάς μας πως στα χαρτιά έχουμε ισονομία, αλλά στην πράξη κάποιοι είναι “πιο ίσοι” από τους υπόλοιπους.