Πηγή: Ημεροδρόμος

Ο κύριος Κωνσταντίνος Κυρανάκης είναι κυβερνητικός βουλευτής. Φαίνεται, όμως, ότι του αρέσει να τοποθετείται και με ιδιότητες που δεν έχει.

Σε τελευταία συνέντευξη του στο ΘΕΜΑ 104,6 έκανε εκτιμήσεις σαν… λοιμωξιολόγος. Συγκεκριμένα, εξέφρασε την άποψη ότι «από τη στιγμή που θα εμβολιαστούν όλοι όσοι θεωρούνται ευπαθείς ομάδες, είτε λόγω ηλικίας, είτε λόγω κάποιου υποκείμενου νοσήματος, πλέον θα πρέπει να σταματήσουν να μας ανησυχούν οι αριθμοί των κρουσμάτων, δηλαδή με την έννοια ότι κάποιος νεότερος άνθρωπος μπορεί να έχει κολλήσει αλλά δεν αποτελεί κίνδυνο για κάποιον, ο οποίος είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω υποκείμενου νοσήματος μπορεί να χάσει τη ζωή του».

Επίσης, θεωρεί ότι «δεν υπάρχει lockdown», «απλά είναι κλειστά  τα εμπορικά καταστήματα, τα σχολεία οι δραστηριότητες που έχουν συνωστισμό».

Ας πάει να το πει αυτό στους εργαζόμενους που είναι 1 χρόνο, με ελάχιστα διαλείμματα, χωρίς δουλειά και ζούνε με επιδόματα!

Επιδόματα! Και στο θέμα των επιδομάτων είναι ειδικός ο βουλευτής της ΝΔ. Είναι, δε, τόσο ειδικός, που μετά από 1 χρόνο πανδημία  (που εκατομμύρια άνθρωποι αναγκάζονται να ζούνε με επιδοματα γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, όχι γιατί έτσι θέλουν)  έχει το θράσος να μιλάει για «κουλτούρα επιδομάτων»!

Τι είπε (προς ποιους άραγε;) ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης;

«Πρέπει να ανοίξουμε, πρέπει να ξενοδουλέψει ο κόσμος. Πρέπει να σταματήσουμε αυτή την κουλτούρα που πάει να παγιωθεί, του επιδόματος. Διότι αυτή τη στιγμή έχουμε μια ολόκληρη κοινωνία η οποία ζει με ένα επίδομα. Ναι τώρα είναι αναγκαίο, είναι όμως μην ξεχνάμε κάτι προσωρινό. Δεν μπορούμε να διδάξουμε μια ολόκληρη κοινωνία παγιώνοντας την κουλτούρα του επιδόματος».

Τι λέτε κύριε, Κυρανάκη; Ποιους… μαλώνετε; Αυτούς που ζούνε αναγκαστικά με τα μειωμένα επιδόματα, λόγω πανδημίας;

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής της ΝΔ εκφράζεται δημόσια με τρόπο προκλητικό και με αμετροέπεια

Είναι ο ίδιος που είχε πει ότι στο θέμα των εμβολίων «η επιστημονική κοινότητα έχει καθυστερήσει υπερβολικά και έχει σταθεί κατώτερη των περιστάσεων».

Είναι ο ίδιος που κουνούσε το δάχτυλα στους νέους, διοτι δεν ψάχνουν καλά στο ίντερνετ να βρούνε δουλειά και δεν δομούν σωστά βιογραφικά.

Τέλος, στον βουλευτή της ΝΔ αρέσει να παίζει και τον αστυνομικό του κράτους των «αρίστων». Είναι ο ίδιος που ζήλεψε τη δόξα του βουλευτή Μπογδάνου κι έδωσε στον τηλεοπτικό αέρα το ονοματεπώνυμο, πληροφορίες και πολιτικά φρονήματα του ανθρώπου που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς στη Νέα Σμύρνη!