Πηγή: TPP

Ρεπορτάζ σχετικά με την «ψηφιακή επανάσταση» στη χώρα μας πραγματοποίησε ο τηλεοπτικός σταθμός Star σε κεντρικό του δελτίο κάνοντας μια επιλεκτική αναφορά σε ανάρτηση του πρωθυπουργού.

Θυμίζοντας το  «ρεπορτάζ» σχετικά με το «ποια είναι η αλήθεια» για τον «γνωστό σκηνοθέτη» που παρουσιάστηκε πριν λίγες βδομάδες καταλήγοντας στο πόρισμα ότι αυτός βρέθηκε «στο μάτι του κυκλώνα για το τίποτα», εννοώντας τον Δ. Λιγνάδη, αλλά και το πιο πρόσφατο δημοσιογραφικό επίτευγμα με μονταζιέρα όπου παραποίησαν βίντεο αστυνομικών για να φαίνεται ότι λένε «θα τον σκοτώσουνε» την ώρα που λένε «θα τους σκοτώσουμε» ο τηλεοπτικός σταθμός επανήλθε.

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ για την «ψηφιακή επανάσταση» έδειξαν σχετική ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά εξαφάνισαν τις χιλιάδες αντιδράσεις πολιτών που δεν χαιρόντουσαν ιδιαίτερα με το περιεχόμενο της ανάρτησης του πρωθυπουργού. Παρόλα αυτά, κράτησαν τα αμφιλεγόμενα likes και τις καρδούλες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή την ώρα η επίμαχη ανάρτηση έχει 11 χιλιάδες «θυμωμένες» αντιδράσεις, 6 χιλιάδες likes και χίλιες καρδούλες.