Δύο νέα βίντεο είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον άνθρωπο που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη, ο οποίος έχει το ψευδώνυμο «Ινδιάνος». Σύμφωνα με τα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο δικηγόρος του προφυλακισθέντα, Παύλος Σαράκης, ο «Ινδιάνος» αντί για τη Νέα Σμύρνη βρισκόταν στην Ελευσίνα και έπαιζε μπάσκετ, κάτι που επιβεβαιώνει και όσα ανέφεραν οι μάρτυρες υπεράσπισης.
Νέα δεδομένα στην υπόθεση για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη και εμπλοκή του 30χρονου προφυλακισθέντα με το «ψευδώνυμο» Ινδιάνος δίνουν δύο νέα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητας ο δικηγόρος του 30χρονου, Παύλος Σαράκης.
Στο πρώτο βίντεο ο κατηγορούμενος μεταβαίνει με τα πόδια σε πάρκο της Ελευσίνας, συναντά τους φίλους του και παίζουν μπάσκετ.

Στο δεύτερο βίντεο φαίνονται ο κατηγορούμενος και οι φίλοι του, να αποχωρούν στις 18:45 και με βάση τις μαρτυρίες κατευθύνθηκαν προς το σπίτι ενός από την παρέα όπου και παρέμειναν μέχρι τις 19:30.