Αλιεύσαμε την τρολιά από το Κουλούρι

Απόλυτα ήσυχη πως φέτος δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα στο να βρει χώρο στην παραλία, αισθάνεται 4μελης οικογένεια από την Ιταλία, η οποία θα επισκεφτεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα Κουφονήσια.

Όπως δήλωσε στο  «Κουλούρι» ο πατέρας της οικογένειας, Τζιάκομο, μπορεί τις δύο προηγούμενες φορές που βρέθηκαν στο νησί, να αναγκάστηκαν να περάσουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους μέσα στο νερό, αφού δεν υπήρχε χώρος για εκείνους στην παραλία, τη φορά αυτή όμως το πρόβλημα αυτό θα ξεπεραστεί με έναν απλό και πρακτικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, τόσο εκείνος όσο και τα άλλα τρία μέλη της φαμίλιας του, εξασκήθηκαν όλο το χρόνο στη γιόγκα, αποκτώντας πτυχίο και σπάνιες δεξιότητες, που θα τους επιτρέπουν να μπορέσουν να σταθούν με άνεση στα λίγα εκατοστά στα οποία θα απλωθεί η πετσέτα τους. Μάλιστα, τονίζουν πως αν χρειαστεί, είναι προετοιμασμένοι να σχηματίσουν ανθρώπινη πυραμίδα, ο ένας πάνω στον άλλον, ώστε να απολαύσουν την γαλήνη και το απέραντο γαλάζιο της «Ιταλίδας».

Δημοσιογράφους του «Κουλουριού» βρέθηκε στο νησί για αυτοψία, ωστόσο αυτή τη στιγμή αγνοείται στον συνωστισμό της παραλίας.