Αλιεύσαμε την τρολιά από το Κουλούρι

Απόδοση της τάξεως του 1,12 προσφέρουν πλέον οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες, σχετικά με την πιθανότητα η χώρα μας να συνεχίσει να υπάρχει και μετά το τέλος του 21ου αιώνα.

Όπως μαρτυρούν ειδικοί και μη, το γεγονός πως κατάφερε να φτάσει να υπάρχει μέχρι και σήμερα, μια χώρα η οποία εδώ και χιλιάδες χρόνια κατοικείται από Έλληνες, αποτελεί κάποια μορφή θαύματος, ωστόσο φαίνεται πως οι τελευταίες γενιές συμπατριωτών μας αποτελούν την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, μειώνοντας τις πιθανότητες επιβίωσης της χώρας μας στο ελάχιστο.

«Ανίκανοι πολιτικοί, ανεύθυνοι πολίτες, περήφανοι άνθρωποι για πράγματα που συνέβησαν πριν πολλούς αιώνες. Απορώ πως δεν έχει σβηστεί η Ελλάδα από το χάρτη εδώ και καιρό. Πάντως, αξίζουν συγχαρητήρια που αντέξατε τόσο, ομολογώ πως περίμενα πως θα έχει καταστραφεί εδώ και τουλάχιστον έναν αιώνα», σχολίασε επαγγελματίας μπουκμέικερ, με Έλληνα συνάδελφό του να απαντά πως μας ζηλεύει και πως οι ξένοι θέλουν το κακό μας.

Εμείς εδώ στο «Κουλούρι» προσπαθήσαμε να ποντάρουμε υπέρ της Ελλάδας όμως το λογιστήριο δεν ενέκρινε ένα τόσο ανόητο έξοδο.