Πηγή: Το Κουλούρι

Σε νοσοκομείο της Αργολίδας πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες με επιτυχία η πρώτη παγκοσμίως εγχείρηση επαναπροσδιορισμού ζωδίου. Ένας 26χρονος άνδρας έχει γίνει πλέον και επίσημα Δίδυμος, έχοντας καταστεί το πρώτο πρόσωπο στον κόσμο που υπέστη ζωδιοπλαστική.

Ο Ιωάννης Παπαδόπουλος από το Νέο Ηράκλειο, γεννήθηκε τον μήνα Νοέμβριο, με αποτέλεσμα να θεωρείται από την οικογένειά του και από την κοινωνία ως ένας κοινός Σκορπιός. Τα πρώτα σημάδια πως κάτι δεν πήγαινε καλά ήταν όταν, από το δημοτικό ακόμα, ο Ιωάννης αισθανόταν και φαινόταν πολύ καλός άνθρωπος. Τον αγαπούσαν όλοι, του άρεσε να βλέπει τα πράγματα από διαφορετικές σκοπιές, και ήταν ο πρωταθλητής του φλερτ στο ζωδιακό κύκλο.

Καθώς μεγάλωνε και κατάλαβε πως δεν είναι ανασφαλής, άπληστος, εγωκεντρικός, ζηλιάρης και κτητικός, σιγουρεύτηκε πως δε διαθέτει τα χαρακτηριστικά που κάνουν έναν Σκορπιό, Σκορπιό. Με τη στήριξη οικογένειας και φίλων, ξεκίνησε το μακρύ ταξίδι προς την αλλαγή ζωδίου που κορυφώθηκε με την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση.

Αν αισθάνεστε πως είστε ένα ζώδιο που έχει κατά λάθος εγκλωβιστεί σε σώμα άλλου ζωδίου, το πρώτο βήμα για μια χειρουργική αλλαγή ζωδίου είναι η ψυχιατρική γνωμοδότηση σύμφωνα με την Ελληνική Αστρολογική Εταιρία.

Θα θέλαμε να σημειώσουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, πως είναι δυνατόν να είναι κανείς Σκορπιός και να είναι πολύ καλός άνθρωπος. Σκορπιοί είναι ή ήταν άλλωστε οι Στυλιανός Παττακός, Παύλος Χαϊκάλης, Βίλε Βάλο, Μέριλιν Μάνσον, Θεόφιλος Σεχίδης, Χίλαρι Κλίντον, Αλέκος Σακελλάριος, Τζούλια Ρόμπερτς, Πέτρος Γαϊτάνος, και ο Πάπας Νικόλαος Ε’.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την αποκατάσταση και την έναρξη της νέας ζωής του Ιωάννη, ως Δίδυμος πια, και θα σας ενημερώνει διαρκώς για κάθε νέα εξέλιξη.