Πηγή: To Κουλούρι

Η σχετική ΚΥΑ που δημοσιεύθηκε στο τελευταίο ΦΕΚ περιλαμβάνει τους όρους και τις προϋποθέσεις για την υποβολή των υπεύθυνων δηλώσεων για τους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους που ήταν σε αναστολή για τον μήνα Φεβρουάριο.

Για την καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, οι δικαιούχοι υποβάλλουν υποχρεωτικά ηλεκτρονική αίτηση – υπεύθυνη δήλωση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ειδικού μηχανισμού στήριξης των εργαζομένων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, χωρίς να απαιτείται υπεύθυνη δήλωση εργοδότη. Στην αίτηση – υπεύθυνη δήλωση οι δικαιούχοι δηλώνουν τα προσωπικά τους στοιχεία και τα στοιχεία του προσωπικού τους τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ).

Η παραπάνω είδηση, προκάλεσε νέα έκρηξη του Αλέξη Κούγια, με τον ποινικολόγο να βάλλει εκ νέου κατά των επαγγελματιών ομοφυλόφιλων, οι οποίοι θα ζουν από τα λεφτά του κράτους, ενώ προανήγγειλε έφοδο στο επόμενο Gay Pride, ζητώντας τα χαρτιά από κάθε συμμετέχοντα, με στόχο να πατάξει τόσο τους επαγγελματίες αλλά και όσους εργάζονται ως ομοφυλόφιλοι φοροδιαφεύγοντας.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον δικηγόρο, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο πριν συμβουλευτεί τη σελίδα του γιου του στο Facebook.