Πηγή: Το Βατράχι

Εντυπωσιασμένοι από τις γλυπτικές ικανότητες ενός άνδρα δηλώνουν οι κάτοικοι γειτονιάς της Αττικής, οι οποίοι τον είδαν να επιστρέφει αργά σήμερα με έναν χιονάνθρωπο πάνω στο καπό του αυτοκινήτου του.

«Όταν το είδαμε πραγματικά μείναμε άφωνοι, δεν είχαμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο» δήλωσαν γείτονες που είχαν την τύχη να δουν το μοναδικό αυτό θέαμα. «Όταν εμφανίστηκε το αυτοκίνητο με τον χιονάνθρωπο πάνω στο καπό, αμέσως κατεβήκαμε για να θαυμάσουμε την δεξιοτεχνία της κατασκευής.»

«Ξεκάθαρο δείγμα του Ντανταϊστικού Κινήματος, με σαφείς επιρροές από την αρχαία Κυκλαδική τεχνοτροπία»

«Είναι ξεκάθαρο δείγμα του Ντανταϊστικού Κινήματος στη γλυπτική, αλλά και με σαφείς επιρροές από την αρχαία Κυκλαδική τεχνοτροπία» δήλωσαν εντυπωσιασμένοι γείτονες του άνδρα.

Όπως ανέφεραν, ο χιονάνθρωπος, αν και είχε αρχίσει να γέρνει, βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση ενώ κάποιοι σχολίασαν με θαυμασμό το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είχε την πρωτότυπη ιδέα να του φορέσει σκούφο και κασκόλ.

Παρόμοια άποψη είχαν και χιλιάδες Έλληνες στα κοινωνικά μέσα όπου η φωτογραφία του αυτοκινήτου έκανε το γύρο του διαδικτύου τουλάχιστον δυόμιση φορές.

«Χωρίς αυτές τις μικρές πινελιές, θα μπορούσες να το περάσεις για μια άμορφη μάζα από χιόνι. Βάζοντας όμως τον σκούφο, το κασκόλ και δύο κλαδιά, το μετέτρεψε σε έργο τέχνης» έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης του Facebook, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε «είναι προφανές ότι πρόκειται για άνθρωπο με καλλιτεχνική φύση και μεγάλη φαντασία.»