Πηγή: Το Κουλούρι

Φρένο στις τηλεοπτικές δηλώσεις υπουργών βάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς όπως παραδέχθηκε μιλώντας χθες το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, υπήρξαν κακοφωνίες στην κυβέρνηση σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης του κοροναϊού.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε έντονη αναστάτωση των Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος καταγράφει κατά μέσο όρο 11 τηλεοπτικές παρουσίες την ημέρα, ενώ τελευταία εξέταζε το ενδεχόμενο να αγοράσει και ειδικό μόνιτορ για βρέφη, ώστε να μπορεί να βγαίνει στις ειδήσεις ακόμα και όταν κοιμάται.

Ο έμπειρος πολιτικός μάλιστα, αποφάσισε να ξεκινήσει άμεσα απεργία πείνας σε ένδειξη διαμαρτυρίας, την οποία σκοπεύει να καταγράφει 24 ώρες το 24ωρο, με αίτημα φυσικά την αναίρεση της απόφασης του πρωθυπουργού. Για την πρόθεσή του αυτή, ο κ. Γεωργιάδης αναμένεται να παραστεί σε 12 εκπομπές, εξηγώντας τους λόγους αναλυτικά.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον Υπουργό, ο οποίος απογοητεύτηκε από το γεγονός πως είμαστε ιστοσελίδα και δεν έχουμε βίντεο και ήχο και αρνήθηκε να μας μιλήσει.