Πηγή: Katiousa

Την ώρα που φοιτητές από 25 συλλόγους πραγματοποιούσαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας, εν όψει του αυριανού πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου…

Η ηγεσία του υπουργείου επικαλούνταν μια… προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη, για να τους ξεπετάξει, χωρίς καν να τους συναντήσει για να ακούσει τα αιτήματά τους.

Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης, για τα παιδιά που διαδήλωσαν, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και περνώντας το μήνυμα.

Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει. Δεν μπαίνουμε σε δεύτερη μοίρα. Θέλουμε να ξαναγίνουμε φοιτητές.

Λίγη ώρα αργότερα μετέβησαν στο παρακείμενο mall, δίπλα στον σταθμό Νεραντζιώτισσα και έκαναν το καλύτερο τρολάρισμα στη γελοία απαγόρευση της κυβέρνησης, με τις επιλεκτικές ευαισθησίες, που είχε ξεκαθαρίσει πως τα περιοριστικά μέτρα δεν αφορούν τα εμπορικά κέντρα.

ΤΩΡΑ παρέμβαση φοιτητικών συλλόγων στα mall στην Αθήνα! “Εδώ δεν κολλάει;;; – ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!”

Posted by 1 χρόνος κλειστά Πανεπιστήμια – ΩΣ ΕΔΩ on Wednesday, 27 January 2021

Η συνέχεια δίνεται στο αυριανό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, με τους φοιτητές να δίνουν μαζικό “παρών” και να κάνουν κουρελόχαρτο την αυταρχική απαγόρευση της κυβέρνησης.