Πηγη: Το Βατράχι

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το γεγονός ότι ήρθε δεύτερος σε καταλληλότητα για πρωθυπουργός σε πρόσφατη δημοσκόπηση εμφανίστηκε σήμερα σε δηλώσεις του ο Κανένας.

Στη χθεσινή δημοσκόπηση, στο ερώτημα ποιος είναι πιο κατάλληλος για πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκέντρωσε το 51.2% των προτιμήσεων, ενώ ο Κανένας κατέκτησε την δεύτερη θέση με 24,2%. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Αλέξης Τσίπρας με 19,8%.

Μιλώντας σε δημοσιογράφο γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, ο μυστηριώδης και διάφανος άνδρας εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους πολίτες και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να μην κάνει τίποτα ώστε να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης τους.

Σύμφωνα πάντως με αναλυτές, η εξέλιξη αυτή αναμένεται να προβληματίσει τον ΣΥΡΙΖΑ αφού, όπως τονίζουν, «η Νέα Δημοκρατία σε περίπτωση εκλογών πιθανόν να μη χρειαστεί να συμμαχήσει με Κανένα» αλλά και η Κουμουνδούρου να μην μπορεί να βρει ανταπόκριση από Κανέναν για εκλογική συμμαχία.

Επίσης ανησυχητικό, όπως τονίζουν, είναι να αυξηθεί η δυσαρέσκεια και προς τα δύο μεγάλα κόμματα, με ορατό το ενδεχόμενο στις επόμενες εκλογές Κανένας να κυβερνά τη χώρα.