Πηγή: Το Κουλούρι

Έχασε τη μάχη και το χθεσινό βράδυ ο 29χρονος Παναγιώτης από το Κοντόπευκο Αττικής, ο οποίος θέλησε το βράδυ να παρακολουθήσει ένα φιλμ μεγάλης διάρκειας.

Ο 29χρονος ιδιωτικός υπάλληλος επέλεξε λίγα λεπτά τις 10 μ.μ. την ταινία της αρεσκείας του, ένα κατασκοπικό θρίλερ του 2010 με ηθοποιούς που σίγουρα είχε δει σε άλλες ταινίες στο παρελθόν, γιατί κάτι του θύμιζαν φυσιογνωμικά. Στις 10:17 ακριβώς πάτησε το «play» και κάθησε αναπαυτικά στον καναπέ-κρεβάτι που έχει στο σπίτι.

Δυστυχώς ελάχιστα λεπτά αργότερα τα μάτια του Παναγιώτη άρχισαν να βαραίνουν και η κατάσταση του έγινε πολύ γρήγορα μη αναστρέψιμη. Ο 29χρονος, πτυχιούχος της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και σύντροφος της 27χρονης Αλεξίας, βυθίστηκε σε «αιώνιο» ύπνο λίγη ώρα πριν το ρολόι δείξει έντεκα.

Ο Παναγιώτης Γ. γεννήθηκε στον Ορχομενό Βοιωτίας το 1991 όμως σε μικρή ηλικία μετακόμισε στο Κοντόπευκο μαζί με την οικογένειά του. Φοίτησε στο 5ο Δημοτικό, το 3ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής (Κοντόπευκο) και στα 18 του χρόνια μετακόμισε στην Πάτρα. Πήρε το πτυχίο του στις 5 Οκτωβρίου 2016 και ολοκλήρωσε το στρατιωτικό του στις 12 Απριλίου 2018.