Πηγή: Ημεροδρόμος

Εδώ και πολλές μέρες υπήρξαν αναλύσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που επικαλούμενες πηγές του Μεγάρου Μαξίμου υποστήριζαν ότι μέσω του ανασχηματισμού ο Κ. Μητσοτάκης θα επιχειρούσε «στροφή προς το πολιτικό κέντρο» με «αξιοποίηση στελεχών από αυτή τη δεξαμενή»… Μάλιστα την εμφάνιζαν και σαν «κεντρική επιλογή» του πρωθυπουργού!

Ωστόσο φαίνεται ότι πάνω στη «στροφή» …εκτροχιάστηκε ο Κ. Μητσοτάκη και κατέληξε στο «κέντρο» της ακροδεξιάς δεξαμενής για να χρησιμοποιήσει στελέχη για την κυβέρνηση του.

Πώς αλλιώς να ερμηνευτεί πολιτικά η τοποθέτηση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη του Γιώργου Στύλιου, ο οποίος είχε αποπεμφθεί από την κυβέρνηση Σαμαρά τον Νοέμβριο του 2014, όταν από το βήμα του Βουλής είχε επιτεθεί φραστικά στη Λιάνα Κανέλλη με τις άθλιες εκφράσεις «θέλετε να με κάνετε Κασιδιάρη» και «θέλετε Κασιδιάρη, κυρία Κανέλλη»…

Ο Γ. Στύλιος τότε ήταν υφυπουργός Παιδείας!!! Και επέλεξε από τα πρώτα υπουργικά βήματά του να δείξει τις μεθόδους «διαπαιδαγώγησης» που ασπάζεται. Ο Σαμαράς τότε με «βαριά» καρδιά «καρατόμησε» τον υφυπουργό που ήταν προσωπική επιλογή του παρότι ήταν δύο μήνες στο υπουργείο και δεν είχαν ακόμη ανακοινωθεί οι αρμοδιότητές του, οι οποίες δημοσιεύθηκαν μετά την παραίτησή του.

Οι «Στύλιοι» όμως φαίνεται ότι σε τούτο τον τόπο δεν χάνονται. Εξάλλου σε μια κυβέρνηση που χωρούν οι Βορίδης και Γεωργιάδης υπάρχει χώρος και για έναν Στύλιο…
Στον Στύλιο που επικαλέστηκε τα χτυπήματα του καταδικασμένου ναζί Κασιδιάρη για να κάνει …αντιπαράθεση με τη βουλευτή του ΚΚΕ του πρόσφερε υπουργική καρέκλα ο Κ. Μητσοτάκης! Του έδωσε θέση για να κυβερνήσει!
Ο Γ. Στύλιος πήρε μετά από τον ανασχηματισμό τη θέση του Υφυπουργού αρμόδιου για τα Ψηφιακά Έργα και το Κτηματολόγιο, στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής.

Άντε και υπουργός στην επόμενη «στροφή» προς το «κέντρο» που θα κάνει ο Μητσοτάκης…