Πηγή: Το Βατράχι

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά τη λήψη του εμβολίου ο πρωθυπουργός άρχισε ξαφνικά να εμφανίζει παρενέργειες, με μεταλλικές λάμες να ξεπηδούν από τα χέρια του και να μακραίνουν τρομακτικά οι φαβορίτες του.

«Επικράτησε πανικός» αναφέρει νοσηλεύτρια που ήταν παρούσα στο περιστατικό. «Άρχισε να φωνάζει ‘ΕΙΜΑΙ Ο ΚΟΥΛΒΕΡΙΝ’ και να διαλύει το εργαστήριο. Η σύζυγος του προσπάθησε να τον ηρεμήσει αλλά με τις λεπίδες του της έσκισε τα ρούχα. Ή έτσι ήταν από πριν, δεν είμαι σίγουρη» είπε ταραγμένη.

 

«Άρχισε να φωνάζει ‘ΕΙΜΑΙ Ο ΚΟΥΛΒΕΡΙΝ’ και να διαλύει το εργαστήριο»

 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο πρωθυπουργός στη συνέχεια βγήκε μαινόμενος από το νοσοκομείο, σπέρνοντας τον τρόμο στους περαστικούς ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε με τεράστιους δρασκελισμούς στο Σύνταγμα, όπου έκοψε τους φοίνικες του Κώστα Μπακογιάννη, κλάδεψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας και κούρεψε τρεις ανυποψίαστους αναρχικούς.

Το σοκαριστικό περιστατικό είχε ευτυχώς αίσιο τέλος αφού σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η φρουρά του πρωθυπουργού τον βρήκε περίπου πριν από λίγο στον κήπο του μεγάρου Μαξίμου με σκισμένα ρούχα, χωρίς όμως να θυμάται τίποτα απ’όσα διαδραματίστηκαν. Ωστόσο εξέφρασε μια ανεξήγητη ανάγκη να πάρει τηλέφωνο τον Μπιλ Γκέιτς.