Πηγή: The Press Project

Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά απέναντι σε όσα ισχύουν για την προστασία όλων των πολιτών αλλά και την πλήρη αδιαφορία του για τις εκατόμβες νεκρών των τελευταίων ημερών φανερώνει βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Documento και εμφανίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύντροφο του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, στην Πάρνηθα μαζί με έξι ακόμη άτομα με τα οποία φωτογραφίζονται και κάνουν Motocross την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.

Την ίδια ώρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και τον Άρη Πορτοσάλτε, επιβεβαίωσε άμεσα τα παραπάνω χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα ότι «γίνεται κριτική στην πρωθυπουργό επειδή είναι ανθρώπινος και «δεν θα αρνηθεί να μιλήσει ή να φωτογραφηθεί με κάποιον».

Παράλληλα, ο Στ. Πέτσας έριξε την ευθύνη για μια ακόμη στην αντιπολίτευση λέγοντας για κότερα και πούρα του Αλέξη Τσίπρα σε αντιδιαστολή με το ποδήλατο και το τσουρέκι του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Ο κ. Τσίπρας ήταν στα κότερα με πούρα κι ο Μητσοτάκης στην Πάρνηθα και παίρνει ένα τσουρέκι», «το τι διάσταση θέλει να δώσει μια απελπισμένη αντιπολίτευση είναι άλλο, είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.