Πηγή: TPP

Στην Αθήνα, όταν η μαζική πορεία βρέθηκε έξω από τη Βουλή, μεμονωμένη ομάδα 10-15 ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου προχώρησε στη ρίψη φωτοβολίδων, και βομβών μολότοφ. Οι αστυνομικοί που ήταν παραταγμένοι μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη απάντησαν με εκτενή χρήση χημικών.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, σχολιάζοντας την κινητοποίηση σε ανάρτηση του, διάλεξε μία συγκεκριμένη εικόνα στην οποία εμφανίζεται κάποιος να πετάει μολότοφ προς τη βουλή.  «Τα κακόμοιρα τα παιδιά, αυτή την ώρα καίνε το κέντρο της Αθήνας γιατί μάχονται για το μέλλον τους» σημειώνει, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όλη την ανάρτηση του:

Τα κακόμοιρα τα παιδιά, αυτή την ώρα καίνε το κέντρο της Αθήνας γιατί μάχονται για το μέλλον τους. Ξέρετε, είναι αυτά τα παιδιά που ενδιαφέρονται για καλύτερες συνθήκες στην παιδεία, που φοβούνται για τον COVID και που θέλουν περισσότερους καθηγητές ώστε να επιτύχουν στις εξετάσεις τους και να γίνουν λαμπροί επιστήμονες.

Αλλά δεν φταίνε μόνο αυτά, φταίνε περισσότερο οι γονείς τους που τα μεγάλωσαν αλητάκια.

(ΥΓ : Αν έχεις κάποια αιτήματα για ένα ζήτημα, μπορείς ασφαλώς να συμμετέχεις σε μια διαδήλωση. Είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός και της καθεμιάς αυτό. Αν όμως πας για να σπάσεις και να κάψεις είσαι αλητάκι και θα έπρεπε να ντρέπονται πρώτοι απ’ όλους οι γονείς σου)

https://www.facebook.com/meteo.kallianos/posts/1756837667801410