Αλιεύσαμε από το facebook του Δημήτρη Τσίρκα
Η Αναστασία Γιουσέφ είναι αιγυπτιακής καταγωγής. Αν επικρατήσει η ναζιστική ιδεολογία του Κασιδιάρη, με τον οποίο φωτογραφίζεται περιχαρής, κινδυνεύει να βρεθεί σε κάποιο στρατόπεδο εξόντωσης, ως μη άρια και υπάνθρωπος.
Η Γιουσέφ μπορεί να αδιαφορεί για το ποιος είναι ο υπόδικος Κασιδιάρης, με τον μισό ποινικό κώδικα στην πλάτη του και να το είδε ως μια ακόμη ευκαιρία να φωτογραφηθεί με κάποιον «διάσημο» για να συζητηθεί το όνομά της.
Αν και αμέσως μετά για να δικαιολογηθεί δήλωσε ότι δεν είναι «ούτε αναρχική, ούτε Χρυσή Αυγή». Η αλήθεια είναι ότι πέσαμε από τα σύννεφα γιατί μέχρι τώρα νομίζαμε ότι είναι σκληραγωγημένη αντιεξουσιάστρια που ζει σε κατάληψη στα Εξάρχεια και τα βράδια παίζει ξύλο με τα ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη. Για Χρυσή Αυγή, ούτε που μας πέρασε από το μυαλό, ακόμα και όταν την ακούσαμε να ζητά από τον Βαρβιτσιώτη να της «λύσει το πρόβλημα με τους μετανάστες στη Μυτιλήνη».
Γιατί ασχολούμαστε με την κάθε ανθυποσελέμπριτι που θέλει να εκβιάσει λίγη δημοσιότητα, θα αναρωτηθεί κανείς. Και θα είχε δίκιο αν δεν είχαμε ζήσει το 2012-3. Τότε που τα διάφορα μηδενικά που έγιναν νούμερα μέσω του λάιφ στάιλ, ξέπλεναν καθημερινά τους ναζί δολοφόνους, εμφανίζοντάς τους ως τα «σεξι» (φουσκωτά) παιδιά της διπλανής πόρτας που πάνε τη γιαγιά στο ΑΤΜ και μοιράζουν τρόφιμα στους Έλληνες.
Τότε που η αισθητική του Πρώτου Θέματος και των μεσημεριανάδικων βρήκε το άλλο της μισό στη Χρυσή Αυγή, με αποτέλεσμα τα ποσοστά της εγκληματικής συμμορίας να εκτοξευτούν στα ύψη και τα Τάγματα Εφόδου να αλωνίζουν στους δρόμους, με τραγική κατάληξη τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Καμία όρεξη δεν είχαμε να ασχοληθούμε με τη Γιουσέφ και την κάθε Γιουσεφ, ένας φελλός είναι από τους πολλούς που επιπλέουν στα απόνερα του θεάματος. Όταν όμως, αυτοί οι φελλοί βοηθάνε το ναζιστικό φίδι να ξαναβγεί από το αυγό του, θα τους λιώσουμε μαζί με το φίδι.