Πηγή: Zoon

Ο Ρον αισθάνθηκε μια φαγούρα στο πίσω μέρος του σώματός του και προκειμένου να ανακουφιστεί –διότι όλοι ξέρουμε τι προκαλεί η φαγούρα στο συγκεκριμένο σημείο- πήγε να ξυστεί σε μια κολώνα ηλεκτρικού ρεύματος που έτυχε να τον βολεύει εκείνη την ώρα.

Ο Ρον ξύστηκε, ανακουφίστηκε και ταυτόχρονα τρία χωριά στη Σκοτία με περίπου 800 σπίτια… έμειναν χωρίς ρεύμα.

Όπως είπε ο ιδιοκτήτης του Ρον, διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν πήγε με τη σύζυγό του να ταΐσουν τα ζώα τους το πρωί της Πέμπτης, στο Chapelton της Σκοτίας. Το ζευγάρι είδε γκρεμισμένο, με τα καλώδια να κρέμονται, τον μετασχηματιστή της κολώνας, και συνειδητοποίησε ότι τόσο το δικό του σπίτι όσο και τα υπόλοιπα της περιοχής είχαν μείνει χωρίς ρεύμα

Ο ηλικίας τεσσάρων ετών και πολύ μεγάλος σε μέγεθος ταύρος στάθηκε πολύ τυχερός που δεν τον χτύπησε ο μετασχηματιστής, ισχύος 11.000 βολτ, αν και, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της φάρμας ήταν λίγο… ζαλισμένος και έκπληκτος όταν τον είδαν.

Η Hazel Laughton μάλιστα ανέβασε ένα post στο Facebook ζητώντας συγγνώμη από τους κατοίκους της περιοχής για την ταλαιπωρία τους και εξηγώντας ότι απλώς τον Ρον τον… έτρωγε ο ποπός του. Και το κοινό το Ρον… τον αποθέωσε!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3257704050906807&set=gm.2817606858337389&type=3