Πηγή: Luben

Τον τίτλο του ήρωα της χτεσινής μέρας κέρδισε με το σπαθί του ο πρώην υπουργός και νυν υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος αγνοώντας κάθε ενδοιασμό που μπορεί να σταματούσε κάποιον πιο φλώρο, αποφάσισε στα πλαίσια της περιοδείας του στην Αχαΐα να πάει μια βόλτα στην αληθινή πηγή των ψήφων. Είναι γνωστό έτσι κι αλλιώς πως Ελλάδα χωρίς χριστιανοταλιμπάν δε γίνεται, οπότε ο Κουρουμπλής αντί να κάτσει να μαλώσει πήγε και μια βόλτα από το ίδρυμα αγάπης και προστασίας ηλικιωμένων «O Άγιος Χαράλαμπος» στο Αίγιο, όπου εντελώς κατά τύχη έπεσε πάνω στον Αμβρόσιο.

Δεν ξέρουμε αν ήταν η μακροπρόθεσμη επίδραση του μαζούτ στο οποίος μας πρότεινε κάποτε να κολυμπήσουμε ο πρώην υπουργός, όμως αυτό ακριβώς έγινε. Όπως είπε με δικά του λόγια ο Κουρουμπλής στο Twitter, ο οποίος έβγαλε και τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες με τον γλυκό παππούλη της καρδιάς μας,  ο οποίος είναι τέτοιο γκανιάν στην κατηγορία του που κατάφερε μέχρι να καταδικαστεί για ρητορική μίσους:

«Στο πλαίσιο της περιοδείας μου στην Αχαΐα, επισκέφθηκα το Αγάπης Μέλαθρον «O Άγιος Χαράλαμπος», το ίδρυμα αγάπης και προστασίας ηλικιωμένων στο Αίγιο, όπου με υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος»

Προφανώς ο ηλικιωμένος τον οποίο ο Αμβρόσιος προσπάθησε να πετάξει έξω από αντίστοιχο ίδρυμα επειδή είναι ομοφυλόφιλος μάλλον χρειάζεται μια γρήγορη επανεκπαίδευση για να μάθει να δείχνει σεβασμό στον σεβασμιότατο. Σε περίπτωση πάντως που ξεχνάτε τόσο εύκολα, αφήνουμε εδώ ένα σύντομο CV.