Πηγή: Ημεροδρόμος

Η διευθύντρια των “My Market” – αυτή που ζητούσε από τους εργαζόμενους των 300 ευρώ να χαμογελάνε γιατί πληρώνονται – απολύθηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Επειδή, λοιπόν, πίσω από εκείνον που στέλνει το “ραβασάκι” υπάρχει κι αυτός που το γράφει, αυτός που το υπαγορεύει, αυτός που επιβάλλει όσα “διατάζει” το “ραβασάκι”,  ρωτάμε:

α) Τώρα το καθεστώς των εργαζόμενων με τα 300 ευρώ «απολύθηκε»; Καταργήθηκε;

β) Τώρα το καθεστώς των ρουφιάνων, το καθεστώς των χαφιέδων, το καθεστώς των «μυστικών επισκεπτών» που σαν ασφαλίτες με πολιτικά κυκλοφορούν στους χώρους δουλειάς για να  καρφώνουν στους εργοδότες τους …σκυθρωπούς εργαζόμενους, «απολύθηκε»; Καταργήθηκε;

γ) Τώρα και όποτε οι «τσιφλικάδες» του κεφαλαίου αλλάζουν τους «επιστάτες» τους , τους χαρτογιακάδες τους, τους μπιστικούς τους, το “κυνοτροφείο” που εκτρέφει τα “πιτ μπουλ” τους “απολύθηκε”; Καταργήθηκε;

Είναι πασίγνωστη – ακόμα και στους ρουφιάνους που ενδεχομένως επιχειρήσουν να μας παραχαράξουν – η… συμπάθεια που τρέφουμε για τα “πιτ μπουλ” των κεφαλαιοκρατών και για τον ρόλο τους.

Για αυτό ακριβώς τρέφουμε και την ελπίδα οι “χαμογελαστοί εργαζόμενοι” των 300 ευρώ να μην στέκονται απέναντι στην σκλαβιά τους με όρους θυμικού. Να μην τρώνε τη  “φόλα” όταν οι “αφέντες” μπορεί και να χαραμίζουν κάποιο από τα “σκυλιά” τους προς διαιώνιση της ζούγκλας. Ούτε, επίσης, στον αμείλικτο ταξικό πόλεμο που μαίνεται, να θρέφουν αυταπάτες για εκείνους που το “αριστερό” (άμα τε και… “επαναστατικό” τους) “γινάτι” το εξαντλούν απέναντι στα… κατοικίδια.