Πλεύρης, Νέα Δημοκρατία, Βουλή

Πηγή: Luben

Ο καθένας κουβαλάει το δικό του σταυρό σε αυτή τη ζωή, επομένως ήταν προβλέψιμο πως ένας τιτάνας της σκέψης όπως ο Θάνος ο Πλεύρης θα είχε στον επ’ώμου έναν πολύ ξεχωριστό σταυρό. Τα βάσανα του τα μάθαμε μετά από ένα χτεσινό tweet από τον λογαριασμό του στο Twitter, όπου ο δικηγόρος ενημέρωνε τον λαό για μια ενδιαφέρουσα συνάντηση που είχε στην Ευελπίδων.

Ο γνωστός δικηγόρος και γιος του ακόμα γνωστότερου μπαμπάκα του, βρέθηκε λοιπόν για τις δουλειές του σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, οι οποίες μπορεί να ήταν η υπεράσπιση των αστυνομικών που εμπλέκονται στην δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, μπορεί και όχι. Εκεί, σύμφωνα με τον ίδιο, ήρθε αντιμέτωπος με έναν αναρχικό (σε εισαγωγικά η λέξη, λογικά ο Θάνος τον αποκήρυξε μετά από ένα γρήγορο τεστ στον Ερρίκο Μαλατέστα ), ο οποίος επιχείρησε να τον φτύσει, πιθανόν εν όψει της σημερινής γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο προβληματισμός του γνωστού δικηγόρου είναι αν ο εν λόγω αναρχικός ήταν εμβολιασμένος, καθώς λογικά δεν πρόλαβε να κοιτάξει το ταμπελάκι του. Στη συνέχεια πάντως το ειδύλλιο μεταξύ εθνικών δυνάμεων και ανεμβολίαστων εξεγερμένων δεν ευοδώθηκε, καθώς ο αναρχικός δεν τα κατάφερε να πετύχει το στόχο του και έφυγε για την αγκαλιά των συντρόφων του.

Αυτή ήταν η δημοσίευση του Θάνου Πλεύρη:

«Η κατασταση με ΣΥΡΙΖΑ να μην μπορουμε στα δικαστηρια και οι δικηγοροι να ειμαστε ασφαλείς ειναι ντροπη. Και σημερα στην Ευελπιδων ένας «αναρχικός» που ελπιζω να ειναι εμβολιασμένος επιχείρησε να με φτύσει. Βεβαια αμεσως απομακρύνθηκε στην αγκαλια των συντρόφων του κ κραύγαζε.»

 

Κάποια από τα σχόλια μπορούν πάντως να περιγραφούν ως σκωπτικά:

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ μερικές από τις λαμπρότερες στιγμές του Θάνου Πλεύρη. Όπως η στιγμή της ανακάλυψης πως οι έφεδροι που υπηρετούν στον Ελληνικό Στρατό, έχουν ήδη Ελληνική υπηκοότητα:

Και φυσικά την ιστορική πλέον στιγμή με το Νίκο Μπογιόπουλο, to KKE και τα πρακτικά της Βουλής:

Μπορεί να προσπαθούσε απλώς να τον πλευρίσει.