Gay, Ομοφυλοφιλία, σεξιστές, Lacta

Πηγή: Luben

To σκηνικό έχει ως εξής, αγαπητοί φίλοι:

H Lacta είναι ένα brand που ο περισσότερος κόσμος έχει συνδέσει με τρία πράγματα, με τον έρωτα, με τον Στέφανο Κορκολή και με την αμηχανία που δημιουργούν τα πρώτα δύο όταν βρίσκονται στην ίδια πρόταση.

Οι άνθρωποι της διαφημιστικής τους, λοιπόν, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια καμπάνια σχετική με την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Μέχρι εδώ καλά.

Ίσως πιστή στα κελεύσματα των καιρών η καμπάνια που έχει το όνομα #ActForLove κινείται έξυπνα γύρω από τις διάφορες γεύσεις της αγάπης που ο καθένας ζει και καταλαβαίνει διαφορετικά.

Σε μια σειρά απο απλές ασπρόμαυρες φωτογραφίες παρουσιάζονται μια σειρά από αγαπημένα ζευγάρια, στο θέαμα των οποίων κάθε λογικός άνθρωπος αντιδρά με κάποιο χαμόγελο, ίσως λιγουρεύεται μια σοκολάτα και συνεχίζει τη ζωή του, ενώ κάθε λοβοτομημένος σκατιάρης μπουρτζόβλαχος αφιερώνει το απόγευμα του για να πληκτρολογεί τα εξής:

Τι είναι αυτό που ενοχλεί τους παραπάνω; Προφανώς το γεγονός ότι κάποια από τα ζευγάρια δεν μοιάζουν απαραίτητα με την φωτογραφία του γάμου της γιαγιάς Κίτσας και του παππού Πτολεμαίου που υπήρχε κορνιζομένη στο χωριό, αλλά είναι gay, λεσβίες, κάθονται σε καροτσάκια, έχουν τατουαζ, φοράνε γυαλιά, έχουν δυο χέρια, υπάρχουν και αναπνέουν και άλλα σατανιστικά.

Μιλάμε πάντα για κάτι τόσο προκλητικό:

Ουάου.

Τώρα, δεν πρέπει να υπάρχουν παρεξηγήσεις. Το πρόβλημα αυτών των ανθρώπων δεν είναι η αγάπη δυο gay ανθρώπων, ούτε η αγάπη δυο διαφορετικών ανθρώπων.

Το πρόβλημα τους είναι η αγάπη γενικά.

Στην πραγματικότητα μισούν οτιδήποτε κινείται και αναπνέει, απλώς είναι πιο εύκολο να ξεδίνουν αυτό το μίσος στον αδύναμο και δυο gay παιδιά είναι πάντα πιο εύκολος στόχος.

Αν ζεις σε αυτό το καθεστώς φόβου και μόνιμης παράνοιας, κάθε είδους μουρλοκακόμοιρη σκέψη σου φαίνεται λογική. Διαφημίσεις για ξυραφάκια και σοκολάτες εκπουστεύουν τους άντρες μας, παιδιά που πνίγονται σε βάρκες αλλοιώνουν τους πολιτισμούς μας, εξωγήινοι σοβιετικοί πουτσαράδες έρχονται για να παραχαράξουν την ιστορία μας και να μασήσουν τσίχλα.

Επειδή εμείς στο Luben στηρίζουμε έμπρακτα όλα τα παραπάνω, βλέπουμε την προσπάθεια της Lacta, την χαιρετίζουμε and we raise με 10 ακόμα αγαπημένα ζευγάρια που αγκαλιάζουν όλες τις γεύσεις της αγάπης, χωρίς κανόνες και όρους.

Αγαπηθείτε.

408

288

280

243

205

176

168

150

128

114