Ο δημοσιογράφος Νίκος Αγγελίδης καταγγέλλει πως η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να σταματήσει τις εκπομπές του «με “δικαιολογία” την υποψηφιότητά» του. Συνεπώς η σημερινή εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» ήταν η τελευταία και όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος, με αυτήν την κίνηση θα πρέπει να ακυρωθούν και οι προετοιμασίες που είχαν γίνει για τον επόμενο μήνα, όπως για παράδειγμα, οι καλεσμένοι που είχαν κλείσει για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Το σημαντικό στοιχείο είναι πως παρότι ο γνωστός δημοσιογράφος έχει ανακοινώσει πως αποδέχθηκε την πρόταση του ΚΚΕ να είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές, οι συγκεκριμένες εκλογές δεν έχουν καν προκηρυχθεί. Επομένως, γιατί βιάστηκε τόσο η διοίκηση της ΕΡΤ;

Θα πρέπει τέλος να σημειωθεί, ότι πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η διοίκηση της ΕΡΤ κινείται εναντίον του Νίκου Αγγελίδη, καθώς τον Οκτώβριο του 2019, η διοίκηση είχε βγάλει ανακοίνωση στοχοποίησης του Νίκου Αγγελίδη, επειδή τοποθετήθηκε υπέρ των διαδηλώσεων διαμαρτυρίας για την επίσκεψη του τότε Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο.

Ακολουθεί ολόκληρη η δημοσίευση του γνωστού δημοσιογράφου.