Πηγή: Αιχμή TV

Για αντίσταση κατά της αρχής προσήχθη στην αστυνομία ο 17χρονος μαθητής του ΕΠΑΛ Μεσολογγίου σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες ο νεαρός παραδέχθηκε ότι και ο ίδιος αντιστάθηκε αλλά και ότι δέχθηκε επίθεση από αστυνομικούς. Εξετάστηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, ενώ εφόσον επιθυμεί ο ίδιος μπορεί να εξεταστεί και από ιατροδικαστή.

Αστυνομική βία καταγγέλλουν μαθητές του ΕΠΑΛ Μεσολογγίου σε βάρος συμμαθητή τους, σε περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από το εν λόγω σχολείο, αστυνομικοί χτύπησαν 17χρονο μαθητή,  επειδή διαμαρτυρήθηκε για το πρόστιμο που επιχείρησαν να επιβάλλουν σε νεαρό έξω από το σχολείο, ο οποίος είχε κάνει κάποια παράβαση με το δίκυκλο που οδηγούσε.

Όπως αναφέρουν μέχρι στιγμής οι πληροφορίες από την μαθητική κοινότητα,  ο 17χρονος βγήκε έξω από την περίφραξη του σχολείου για να υποστηρίξει τον φίλο του. Εκεί πιθανώς έγινε κάποια έντονη συζήτηση με τους αστυνομικούς,  οι οποίοι τον ακινητοποίησαν στο περιπολικό και τον χτύπησαν.

Άλλοι μαθητές εκείνη την ώρα κατέγραφαν με τα κινητά τους τηλέφωνα την σκηνή.

Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς και στο σχολείο αυτή την ώρα συνεδριάζει ο Σύλλογος των καθηγητών.

Από την πλευρά της αστυνομίας δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση.

Σε βίντεο που κυκλοφορούν φαίνεται πάντως ο νεαρός να αντιστέκεται και οι αστυνομικοί να τον χτυπούν.