Δυο μέλη της Χρυσής Αυγής αναγνωρίστηκαν και ταυτοποιήθηκαν ως συμμετέχοντες στην επίθεση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο «Φαβέλα» στον Πειραιά, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό πέντε ατόμων, μεταξύ αυτών, η Ελευθερία Τομπατζόγλου δικηγόρος της οικογένειας του Παύλου Φύσσα.

fala

Δικογραφία σε βάρος δύο μελών της Χρυσής Αυγής, για τη δολοφονική επίθεση στον κοινωνικό χώρο «Φαβέλα» του Πειραιά στις 25 Φεβρουαρίου, σχηματίστηκε μετά την ολοκλήρωση της έρευνας που είχαν αναλάβει η αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εφ.Συν.», ένα αποτύπωμα στο χώρο έδωσε τη δυνατότητα στις αρχές να αναγνωριστεί το ένα μέλος από τα μέλη της Χρυσής Αυγής, ο οποίος φέρεται να είναι μέλος της τοπικής οργάνωσης του Πειραιά και συμμετείχε στην επίθεση. Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Εφ.Συν.» , ο ίδιος είχε αναγνωριστεί και ως επικεφαλής της επίθεσης έξω από το Εφετείο τον Νοέμβριο του 2017.

Ο πρώτος από τους υπόπτους είχε αναγνωριστεί από τα θύματα της επίθεσης, μεταξύ των οποίων η Ελευθερία Τομπατζόγλου, συνήγορος Πολιτικής Αγωγής της οικογένειας Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής .

«Το γεγονός δε θα μείνει αναπάντητο. Τέτοιου είδους επιθέσεις δε μας φοβίζουν!», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του ο κοινωνικός χώρος, λίγο μετά την επίθεση τον Φεβρουάριο.