Πηγή: Σπασμένο Παράθυρο

Σε συνθήκες ακραίας φτώχειας ζει οικογένεια με τρία παιδιά στην Αγριά Μαγνησίας, αφού και οι δύο γονείς είναι άνεργοι. Ο πατέρας της οικογένειας λάμβανε επίδομα αναπηρίας, το οποίο όμως κόπηκε για να περάσει ξανά από επιτροπή.

Χτες, πρώην δημοτικός σύμβουλος εντόπισε ένα από τα κορίτσια να διαβάζει στο πεζοδρόμιο υπό το φως δημοτικού στύλου και κατήγγειλε το περιστατικό στις κοινωνικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, τα παιδιά μεγαλώνουν σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας κάτι που επηρρεάζει και την εκπαίδευσή του, ενώ συχνά οι γείτονες προσφέρουν είδη και μετρητά για να ζήσει η οικογένεια.

Το ρεύμα τελικά επανασυνδέθηκε σημέρα στην οικογένεια, όχι από κάποια χορηγία της ΔΕΗ, αλλά από χρήματα που συγκέντρωσαν οι γείτονες, ενώ μεγάλο φαίνεται να είναι το κύμα συμπαράστασης πανελλαδικά αλλά και από ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό.

Επίσης στο Βόλο σήμερα, εντοπίστηκε νεκρός σε μια παλιά αποθήκη ένας 48χρονος άστεγος από φίλο του. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του. Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.