Συνέντευξη του “Τσολιά” της Ελληνοφρένειας, Απόστολου Μπαρμπαγιάννη, στη WebTv του Grtimes και στην εκπομπή Samtimes που παρουσιάζει η Μαρία Σαμολαδά.

Παραθέτουμε το κείμενο του Grtimes

Απολαυστικός, καυστικός και τολμηρός, εμφανίζεται ο «Τσολιάς», κατά κόσμον Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, στη συνέντευξη του στο GrTimes.gr και στην εκπομπή «SamTimes» της δημοσιογράφου Μαρίας Σαμολαδά.

Σχολιάζει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τις πολιτικές εξελίξεις, ενώ από την κριτική του, δεν λείπουν οι Κ.Μητσοτάκης και Α.Τσίπρας. «Είναι κ@βλωτικός ο άνθρωπος όταν τα λέει αυτά… Μας φύγαν όλα» αναφέρει για τη φράση του Α.Τσίπρα στη Βουλή, «Καθίστε κάτω, τώρα μιλάει ο πρωθυπουργός της χώρας» ενώ χαρακτηρίζει τον κ.Τσίπρα ως «μεγάλο τζογαδόρο».

Ο «Τσολιάς» αναφέρεται μεταξύ άλλων στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου και στο σεβασμό της διαφορετικότητας, μιλάει για τους υποψήφιους δημάρχους της Θεσσαλονίκης και προτείνει μάλιστα και αντικαταστάτη του Γ.Μπουτάρη. Λέει γιατί οι βουλευτές είναι πιο «φθηνοί» και από τα φρούτα εποχής στην Αθήνα, δηλώνει επηρεασμένος από τα reality μόδας και επισημαίνει τους όρους με τους οποίους η «Ελληνοφρένεια» θα επιστρέψει στη «μικρή οθόνη».