Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι παρακολούθησαν τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο και οι εικόνες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Εμείς ξεχωρίσαμε μερικές από τις πιο έντονες στιγμές της συναυλίας και σας τις παρουσιάζουμε.

Στο πρώτο βίντεο βλέπετε την τοποθέτηση της Μαρίας Καρυστιανού, η οποία ευχαρίστηκε όλους όσους στήριξαν αυτήν την προσπάθεια.

Στο επόμενο βίντεο βλέπετε τον Φοίβο Δεληβοριά και το νέο τραγούδι που συνέθεσε για το έγκλημα των Τεμπών, την νύχτα πριν από τη μεγάλη συναυλία σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου.

Φυσικά και σε αυτήν την συναυλία το κοινό υποδέχτηκε με χειροκροτήματα τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, ο οποίος επέστρεψε τραγουδώντας «Δεν με αναγνωρίζετε γιατί έλειπα καιρό»

Μία ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε αναμφισβήτητα και το σημείο κατά το οποίο ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ερμήνευσε το τραγούδι «Σιμούν», με το Καλλιμάρμαρο να ξεσηκώνεται μπροστά στη μουσική και στους στίχους του γνωστού καλλιτέχνη.

Ακολουθεί μία φωτογραφία του Χρήστου Αβραμίδη από τις στιγμές πριν η Μαρύα Καρυστιανού ανέβει στη σκηνή για να μιλήσει.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από το έγκλημα των Τεμπών ο κόσμος στο Καλλιμάρμαρο έστειλε ένα μήνυμα και για τον πόλεμο στην Παλαιστίνη όπως φάνηκε από τα σύμβολα σε ολόκληρο το γήπεδο και από τα συνθήματα.