Αλιεύσαμε την τρολιά από Το Κουλούρι

Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα ενέργεια αποφάσισε να προχωρήσει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, δείχνοντας πως σκοπεύει να εκσυγχρονιστεί σε ό,τι αφορά τα θέματα μάρκετινγκ και επικοινωνίας, με στόχο να φέρει ξανά τους φιλάθλους στο πλευρό της εθνικής μας ομάδας.

Έτσι, αρχής γενομένης από το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, στο ΟΑΚΑ αναμένεται να λειτουργήσει ειδική εξέδρα για φασίστες και λοιπά ακροδεξιά στοιχεία, με την ονομασία «κερκίδα του χρυσαυγίτη».

Σε αυτή, ο κάθε φασίστας θα μπορεί να πάρει το παιδί, την ασπίδα και την περικεφαλαία του, καθώς και πανό και σημαίες με σβάστικες και σύμβολα των SS, και εκεί να κάψει με τη ησυχία του τις σημαίες ξένων χωρών που επιθυμεί. Μάλιστα, οι αξιωματούχοι της ΕΠΟ θα φροντίσουν να μπορεί ο κάθε φίλος της ακροδεξιάς να βρει στη θέση του αναπτήρες, οινόπνευμα και ρόπαλα, ενώ οι παίκτες της ομάδας δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους, δηλώνοντας ανυπόμονοι για το ζεστό ακροδεξιό χειροκρότημα.

«Καλή η βοήθεια της Παναγίας, αλλά τα παλικάρια με τα μαύρα μπλουζάκια έχουν άλλη χάρη. Μακάρι σύντομα όλο το γήπεδο να έχει τέτοιους φιλάθλους και να εκλείψουν θλιβερές εικόνες με οικογένειες και φυσιολογικούς ανθρώπους», σχολίαζε πηγή της ομοσπονδίας, καθώς οργάνωνε το σχεδιάγραμμα με τα τάγματα των οπαδών.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί το θέμα και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.