Πηγή: Katiousa

Αντιφασίστες οπαδοί του ΠΑΟΚ έσβησαν ναζιστικά συνθήματα με το όνομα της ομάδας τους στην περιοχή της Τούμπας κι εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση, σημειώνοντας πως ο φασισμός δε χωράει σε ένα σωματείο και μια περιοχή με προσφυγικές ρίζες.

«Γυρνώντας από το νικηφόρο για την ομάδας μας παιχνίδι εναντίον της Σπάρτακ Μόσχας, αντιληφθήκαμε ότι κάποιοι πουθενάδες είχαν εκμεταλλευτεί το ματς για να γεμίσουν την γειτονιά μας με σύμβολα του Χίτλερ, το οποία όμως συνόδευαν με το όνομα της αγαπημένης μας ομάδας.

Τα στοχάδια και τα ναζιστικά συνθήματα δεν χωράνε στις προσφυγικές γειτονιές για αυτό μαζευτήκαμε αμέσως, αντιφασίστες οπαδοί του ΠΑΟΚ και πήγαμε να τα σβήσουμε.

Το στοχάδι είναι το πιο γνωστό σύμβολο που χρησιμοποιούν διεθνώς οι φασίστες και οι νεοναζί. Το «Αίμα τιμή» εκτός του ότι σήμερα είναι το σύνθημα της γνωστής συμμορίας που σκότωσε τον Παύλο Φύσσα, ήταν επίσης και σύνθημα των ναζιστών που βασάνιζαν και σκότωναν τους προγόνους μας.

Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα των προσφύγων και η ομάδα της φτωχολογιάς κι είναι μεγάλη προσβολή για την ιστορία του να συνδέεται με τέτοιες εγκληματικές ιδεολογίες. Για αυτό λοιπόν οι λίγοι που είχαν τη φαεινή ιδέα να εκμεταλλευτούν τον ΠΑΟΚ για να σκορπίσουν το ρατσιστικό και φασιστικό τους μίσος, να αφήσουν τις βλαχομαγκιές και να σταματήσουν να βρωμίζουν τον σύλλογο.

Όσοι νομίζουν ότι κρυμμένοι πίσω απ’ το όνομα της μεγάλης μας ομάδας, θα κερδίσουν τους δρόμους για να δολοφονήσουν τον επόμενο Παύλο Φύσσα, είναι πολύ γελασμένοι.

Αντιφασίστες οπαδοί ΠΑΟΚ».

Με πληροφορίες από Alterthess.gr