Πηγή: Κατιούσα

Όλοι θυμόμαστε τη μιντιακή φιέστα που πήγε να στήσει η Χρυσή Αυγή τη μέρα που ξέσπασαν οι φωτιές, εμφανιζόμενη στα μέτωπα με πρωτοπαλίκαρά της όπως ο Κασιδιάρης και ο Λαγός να κάνουν δηλώσεις με φόντο τα φλεγόμενα σπίτια.

Φαίνεται όμως πως δεν ήταν λίγοι όσοι αντιστάθηκαν σε αυτή την εμετική απόπειρα καπηλείας από τους φασίστες, καθώς χρήστης του facebook έδωσε τη μαρτυρία του για το εξής περιστατικό, στο οποίο οι ναζί βρήκαν τη μόνη αρμόζουσα αντιμετώπιση από κατοίκους της περιοχής:

«SOS!!! ALERT!!! ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ!!

Σήμερα το βράδυ υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας του παρακάτω συμβάντος:

Ένας μπαμπάς με δύο κοριτσάκια σε ένα τζιπ σταματούν από πόρτα σε πόρτα και προσφέρουν σε όποιον χρειάζεται νερά, κεριά και φακούς. Προπορεύεται ένα μικρό κόκκινο αυτοκίνητο από το οποίο κατεβαίνουν δύο νεαροί με μπλούζες της Χρυσής Αυγής. Πλησιάζουν μια κυρία και της προσφέρουν νερό. “Από φασίστες δεν παίρνω ούτε νερό” απαντά εκείνη κι ο νεαρός εκνευρισμένος της πετάει ένα μπουκάλι νερό στα πόδια που σπάει. Σπεύδει σε βοήθεια της κυρίας ο μπαμπάς, πάει να γίνει μια μανούρα, τα κοριτσάκια παρακολουθούν έντρομα και ξαφνικά, ως από μηχανής Θεός, πετιέται από ένα άλλο αυτοκίνητο ένας ΘΕΟΣ και τον ακούω να τους φωνάζει “Πάρτε τον πούλο τώρα γιατί θα σας γ…σω και τους δύο”. Οι νεαροί κάνουν μεταβολή, μπαίνουν στο αυτοκίνητο και φεύγουν…»

Με πληροφορίες από topontiki.gr