Μουσαφίρηδες

Το αρχικό αφήγημα της δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου ήταν πως μπήκε να κλέψει, κρατώντας ένα μαχαίρι υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Καθώς οι τοξικολογικές εξετάσεις του δολοφονηθέντα Ζακ Κωστόπουλου αποδεικνύουν ότι το θύμα δεν βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών αρκετοί θυμούνται όσα έγραφαν τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης και όσα έλεγαν διάφοροι δημοσιολόγοι για το «πρεζόνι» της Ομόνοιας.

Ξεχωριστή θέση ανάμεσά τους, όμως, διατηρεί ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης

Το αφήγημα "πρεζάκι αυτοτραυματιστήκε θανάσιμα όταν επιχείρησε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο" κατέρρευσε παταγωδώς. Αλήθεια τι θα γίνει την επόμενη φορά που σε αντίστοιχο περιστατικό δε θα υπάρχουν βίντεο; Μπορεί το ίδιο σύστημα που έχτισε αυτό το αφήγημα εδώ και δύο μήνες, να εγγυηθεί πως δε θα επαναληφθεί;

Όσο και να στύψει κανείς τη μνήμη του, δύσκολα θα θυμηθεί πιο λυσσαλέα προσπάθεια αντιστροφής της οπτικής και καταγεγραμμένης πραγματικότητας από την υπόθεση της δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου.

Το βασικό συμπέρασμα από την επιμονή της Ιεράς Συνόδου να διατηρηθεί το υφιστάμενο καθεστώς μισθοδοσίας των κληρικών από το Δημόσιο, αντί για την εσαεί επιδότησή τους από το κράτος, είναι ένα: Τα ζητήματα που αφορούν τον διαχωρισμό Πολιτείας και Εκκλησίας πρέπει να λυθούν μονομερώς από την πρώτη. Όταν τα συμφέροντα είναι εμφανώς αντίθετα, η μόνη τακτική είναι η ρήξη και η σύγκρουση. Και καθώς ο συνεχής εναγκαλισμός, που μάλιστα επιδιώκεται να παραταθεί, το μόνο που μπορεί να προκαλέσει είναι διατήρηση του status quo, το πολιτικό σύστημα έχει μπροστά του μια σημαντική ευκαιρία, που δυστυχώς μοιάζει αδύνατο να εκμεταλλευθεί.

Ο Jo Di graphics αποτυπώνει την πραγματικότητα για τους Έλληνες που θέλουν να αποκτήσουν κάποια κατοικία.

Ο Jo Di Graphics σχολιάζει ακόμα μία πρωτιά για την Ελλάδα. Δηλαδή το ποσοστό των μεγάλων ηλικιακά ανθρώπων που δεν μπορούν να καλύψουν τις ιατρικές τους ανάγκες εξαιτίας οικονομικών λόγων.

Ο Τάσος Αναστασίου σχολιάζει την συνέχεια του κράτους και των κατασταλτικών μηχανισμών...

Ο Δημήτρης Γεωργοπάλης σχολιάζει την στάση των κυρίαρχων ΜΜΕ απέναντι στον λόγο μίσους και την φασιστική προπαγάνδα.

Ο εισαγγελέας Γιώργος Καντζίδης πρότεινε την ενοχή των κατηγορουμένων, διότι έκρινε ότι με βάση το DNA και πειστήρια που βρέθηκαν στο χώρο, είχαν φυσική παρουσία.

Δημοσκόπηση

Είστε έτοιμοι για το 4ο μνημόνιο;

Έχω ξυριστεί - 30.3%
Κάνω λέιζερ - 14.7%
Είμαι σπανός - 7.4%
Μου αρέσει η τρίχα - 47.4%

Ελληνοφρένεια
Μας ακούτε κάθε μέρα 1 με 2 το μεσημέρι στον Real FM 97.8 (107.1 Θεσσαλονίκη).

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies
Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ Αποδέχομαι