Ά. Παπαρούσσου: «Η ΕΛ.ΑΣ. αρνείται να εκτελέσει τις παραγγελίες του ανακριτή»

Λουκάς Σταμέλλος

Πηγή: Omnia TV

Ενώ «αστυνομικές πηγές» πραγματοποιούν διαρροές σε διάφορα ΜΜΕ με εκτιμήσεις, κανένα νέο στοιχείο ή επίσημη έκθεση δεν έχει έρθει ως τώρα στα χέρια του ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Παρ’ όλο που ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση έχει ζητήσει να συγκεντρωθεί το υλικό από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος των καταστημάτων, η αστυνομία έχει – τουλάχιστον – «αμελήσει» να εκτελέσει την ανακριτική εντολή.

Σχετική ανακοίνωση απέστειλε η «Πρωτοβουλία Justice for Zack/Zackie»:

Με μεγάλη θλίψη διαπιστώνουμε ότι η Αστυνομία δε συνεργάζεται επαρκώς για τη διαλεύκανση της δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου. «Συγκεκριμένα, πέρα απ’ όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την απαράδεχτη συμπεριφορά της την ώρα του συμβάντος, παρατηρούμε ότι εδώ και μέρες αρνείται να εκτελέσει τις παραγγελίες του ανακριτή» όπως δηλώνει η δικηγόρος Αννυ Παπαρούσου. Όλα συντείνουν ότι επιχειρείται μια πρωτοφανής προσπάθεια συγκάλυψης που αποτελεί πλήγμα για το κράτος δικαίου και την ίδια τη δημοκρατία. Καλούμε τις αρχές να πράξουν το καθήκον τους , ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου.

Θα επανέλθουμε σχετικά με αναλυτικότερο ρεπορτάζ.

Δημοσκόπηση

Είστε έτοιμοι για το 4ο μνημόνιο;

Έχω ξυριστεί - 30.3%
Κάνω λέιζερ - 14.7%
Είμαι σπανός - 7.4%
Μου αρέσει η τρίχα - 47.4%

Ελληνοφρένεια
Μας ακούτε κάθε μέρα 1 με 2 το μεσημέρι στον Real FM 97.8 (107.1 Θεσσαλονίκη).

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies
Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ Αποδέχομαι