Θέλετε ένα επιδόρπιο ελαφρύ, γευστικό και εύκολο στην παρασκευή του;

Ελάτε τότε να φτιάξουμε μαζί ΣΥΡΙΖΟΓΑΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛ και κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και στην δίκαιη ανάπτυξη των παιδιών σας.

Υλικά:

Πλεόνασμα ρυζιού από τα χτεσινά γεμιστά της κυρίας Θεανώς.

13 λίτρα γάλα, λεχώνας κροκόδειλου η εναλλακτικά αγελαδινό γάλα από τους φρέντο εσπρέσο του Αλέκου Φλαμπουράρη.

5 Χρυσά αυγά.

Μια κατσαρόλα, μια μαρίζ, δέκα μπολάκια και το αριστερό μάτι της κουζίνας.

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το πλεόνασμα του ρυζιού από τα χθεσινά γεμιστά και το γάλα εβαπορέ από τους φρέντους του κυρ Αλέκου.

Προσθέτουμε τα 5 χρυσά αβγά που έχουμε ξεπλύνει και χτυπάμε το μείγμα με γκλοπ ματατζή, μέχρι να γίνει αφράτο.

Τοποθετούμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά κουζίνας που αποκτήσαμε με πλειστηριασμό.

Προσθέτουμε 1 λίτρο νερό από την Μάνδρα και 50 γραμμάρια στάχτη από το Μάτι.

Ανακατεύουμε καλά, μέχρι να πάρει βράση και προσθέτουμε δύο κουταλιές της σούπας δάκρυα Μπαζιάνας. Αφήνουμε να κρυώσει μέσα στην κατσαρόλα σκεπάζοντας με το εκκαθαριστικό της εφορίας, ώστε το μίγμα να κρατήσει όλη την υγρασία του.

Παίρνουμε τα μπολ με την αστερόεσσα και απλώνουμε κάτω κάτω μέλι Καρπάθου ως βάση θανάτου.

Σερβίρουμε το μίγμα στα μπολάκια και πασπαλίζουμε με κανέλ σχηματίζοντας μια κόκκινη γραμμή.

Αφήνουμε τα μπολ στο ψυγείο για 17 ώρες και φεύγουμε για διαπραγμάτευση.

ΣΥΡΙΖΟΓΑΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛ

Ένα ελαφρύ επιδόρπιο με ηθικό πλεονέκτημα που θα λατρέψει όλη η οικογενειοκρατία. Ιδανικό και για τον έρπη