Χρήστος Αβραμίδης

Μια έκπληξη περίμενε σήμερα τους ανθρώπους στην δίκη της Χρυσής Αυγής, καθώς ανάμεσα στα άλλα «αδιάψευστα πειστήρια» ότι οι Χρυσαυγίτες δεν είναι ναζιστική συμμορία δολοφόνων βρέθηκε και μια ερώτηση που αφορά τον δικό μας Μπαλούρδο, της Ελληνοφρένειας.

Συγκεκριμένα ανάμεσα στις 168 ερωτήσεις και ένα κείμενο του Ζαχαριάδη (!) που είναι τα αναγνωστέα έγγραφα της υπεράσπισης Μίχου στην δίκη, διαβάστηκε σήμερα και μια ερώτησή του στη Βουλή για τη συκοφαντική δυσφήμηση των Ελλήνων αστυνομικών από τον Μπαλούρδο. Όπου ανάμεσα σε άλλα αναφέρεται πως στην Ελληνοφρένεια για τους ΜΑΤατζήδες «δίνεται η εντύπωση πως πρόκειται για ηλίθιους»

Με αυτό το πλούσιο κοινοβουλευτικό έργο, θέλουν να αθωωθούν οι Χρυσαυγίτες….

Η ερώτηση της Χρυσής Αυγής κατατέθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2014 και ανέφερε τα εξής:

«Σε υποβολή μηνυτήριας αναφοράς προς την σατυρική εκπομπή «Ελληνοφρένεια» προσανατολίζονται οι αστυνομικοί της Αχαΐας

Σε υποβολή μηνυτήριας αναφοράς προς την σατυρική εκπομπή «Ελληνοφρένεια» προσανατολίζονται οι αστυνομικοί της Αχαΐας ενοχλημένοι από τον πρωταγωνιστή «Μπαλούρδο». Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αστυνομικών, στην συγκεκριμένη εκπομπή εμφανίζονται ηθοποιοί που φέρουν πλήρη επιχειρησιακή στολή της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (Υ.Α.Τ.), με όλα τα εμβλήματα και διακριτικά του σώματος, όπως και της ομάδας ΔΕΛΤΑ . Αυτοί οι ηθοποιοί γίνονται από τους συμπρωταγωνιστές τους αντικείμενο χλεύης, δέχονται άσεμνες χειρονομίες, ενώ δίνεται η εντύπωση πως πρόκειται για ηλίθιους. Οι αστυνομικοί καλούν την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.Α.Σ.Υ.) να πάρει θέση, ενώ απαιτούν από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. άμεση παρέμβαση σε αυτήν την απαράδεκτη προσβολή των συναδέλφων τους.

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

Γιατί παραμένετε αδρανείς και δεν παίρνετε την αρμόζουσα θέση απέναντι στην δημόσια προσβολή των Αστυνομικών και ιδιαιτέρων της Υ.Α.Τ. και της ομάδας ΔΕΛΤΑ;»

 

 

Και υπεράσπιση των ΜΑΤατζήδων και έλλειψη χιούμορ και προσπάθεια λογοκρισίας. Μα φασίστες-άνθρωποι ποιος να το περίμενε….