Πηγή: Pandiera.gr

Ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος –ΟΕΝΓΕ, νευροχειρουργός Πάνος Παπανικολάου, μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Σεπτεμβρίου 2018 στην εκπομπή του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου στον Real FM, για την νέα μισθολογική αδικία σε βάρος των νοσοκομειακών γιατρών που επαπειλείται μετά τις εξαγγελίες Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη.

Εξαγγελίες για επιστροφή μέρους των μισθολογικών περικοπών, μόνο σε δικαστικούς – ένστολους – πανεπιστημιακούς και όχι για τους γιατρούς του ΕΣΥ.

Αυτή η νέα αδικία και ανισομέρεια σε βάρος των νοσοκομειακών γιατρών, τόνισε ο Πάνος Παπανικολάου, είναι ένα ακόμη βήμα προς την ιδιωτικοποίηση του δημόσιου συστήματος περίθαλψης.

Με τεκμηριωμένο και αιχμηρό λόγο ο ΓΓ της ΟΕΝΓΕ, περιγράφει ανάγλυφα την κατάσταση που βιώνουν καθημερινά οι νοσοκομειακοί γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, χωρίς να μασάει τα λόγια του, σε μια ζωντανή και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Νίκο Μπογιόπουλο που αξίζει να την παρακολουθήσετε ολόκληρη στο ηχητικό που ακολουθεί:



Δημοφιλή

Άδωνις για ΤΕΜΠΗ: ΜΠΑΖΩΣΑΜΕ για να ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!

Ο υπουργός της κυβέρνησης, Άδωνις Γεωργιάδης δίνει ακόμα μία νέα εκδοχή για το γιατί μπαζώθηκε ο χώρος που έγινε το έγκλημα στα Τέμπη και η Ελληνοφρένεια το σχολιάζει.

Μέλη του ΚΚΕ μπλόκαραν τρένο με αμερικάνικα τανκς (vid)

Αλεξανδρούπολη λιμάνι των λαών και όχι ορμητήριο των ιμπεριαλιστών». Μπλόκο στον σιδηροδρομικό σταθμό, στο τρένο που μετέφερε αμερικανικά άρματα μάχης από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης προς τη Βουλγαρία, έστησαν μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, συνεχίζοντας τον αγώνα για απεμπλοκή της χώρας μας από τους πολέμους ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ. 

Λάρισα: Διαδηλωτές ακύρωσαν φιλονατοϊκή συναυλία παρά την επίθεση των ΜΑΤ (Vids)

Πηγή: 902 https://youtu.be/M7T2UB2gwDE Την επίθεση των δυνάμεων καταστολής δέχθηκαν οι διαδηλωτές στη Λάρισα, την ώρα που διαδήλωναν ενάντια στη συναυλία από τη Στρατιωτική Ακαδημία των Ηνωμένων Πολιτειών «West...

Σοσιαλμήδια

263,250ΥποστηρικτέςΚάντε Like
525,859ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
4,136ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
15,323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής