Ο Έλληνας ρακετάς είναι ένα υπερόπλο που δεν πρέπει να παραμείνει αναξιοποίητο, είπε ο υπουργός

Αλιεύσαμε την τρολιά από Το Βατράχι

Σε συνένετυξη του, ο υπουργός αποκάλυψε ότι εδώ και μήνες ο στρατός διενεργεί μυστικές δοκιμές προκειμένου να αξιολογήσει την μαχητική ικανότητα των Ελλήνων ρακετάδων, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

«Καταλήξαμε ότι ο μέσος Έλληνας ρακετάς μπορεί να εκτοξεύσει μπαλάκι με ταχύτητα που υπερβαίνει την ταχύτητα ενός αντιαρματικού πυραύλου και να πετύχει με μεγάλη ακρίβεια οποιοδήποτε στόχο σε μεγάλη απόσταση, κυρίως τα κεφάλια του εχθρού. Ο Έλληνας ρακετάς είναι ένα υπερόπλο που δεν πρέπει να παραμείνει αναξιοποίητο.» είπε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός παραδέχτηκε ότι τα μπαλάκια του τένις δεν είναι αρκετά για να εξοντώσουν τον εχθρό, θα μπορούν ωστόσο να τον εκνευρίσουν αρκετά ώστε να χάσει την ψυχραιμία του και να προχωρήσει σε λανθασμένες κινήσεις.

 

«Όποιος έχει καθίσει έστω και πέντε λεπτά σε ελληνική παραλία ξέρει πολύ καλά την αναστάτωση που μπορούν να προκαλέσουν» δήλωσε.

Με Έλληνες ρακετάδες η επόμενη ταινία «Ημέρα Ανεξαρτησίας»

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες από το Χόλιγουντ, η επόμενη ταινία της σειράς «Ημέρα Ανεξαρτησίας» θα έχει ως βασικούς της πρωταγωνιστές Έλληνες ρακετάδες.

Σύμφωνα με το σενάριο της νέας ταινίας, στην τρίτη προσπάθεια τους να καταλάβουν τη Γη οι εξωγήινοι θα βρουν απέναντι τους ένα σύνταγμα Ελλήνων ρακετοφόρων, που θα τους διώξει με έναν καταιγισμό από μπαλάκια, δηλαδή όπως ακριβώς συμβαίνει με κάποιον που θέλει να καθίσει να κάνει μπάνιο με την ησυχία του σε ελληνική παραλία.