style=”display:block”
data-ad-client=”ca-pub-4405412761594943″
data-ad-slot=”1170329256″
data-ad-format=”auto”>


Πηγή: Τάσος Θεοφίλου

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 1979

«Συνηθίζεις να κοιμάσαι γυμνός;», ρωτάει τον διάσημο πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κυπριανίδη ο Πρόεδρος του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης προκειμένου να επιβεβαιώσει την ακρίβεια των ισχυρισμών του κατηγορουμένου. Μόλις πριν ο «Καπράν», απολογούμενος, προσπάθησε να εξηγήσει ότι πρόκειται περί παρεξηγήσεως. Εκείνος πήγε στο σπίτι της συγκατηγορούμενης του απλώς για να συζητήσουν και καθώς ήταν άυπνος έπεσε να κοιμηθεί γυμνός, κατά το συνήθειο του.

«Βγάζεις και το σλιπ όταν κοιμάσαι;», συνεχίζει ο Πρόεδρος της Έδρας, εξετάζοντας τον πρώην παίχτη του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Ολυμπιακού Πειραιώς.

«Όχι» απαντάει ο κατηγορούμενος, αφήνοντας εκείνο το μικρό κενό στην άμυνα, που θα επιτρέψει στον αντίπαλο να επιφέρει το τελικό πλήγμα. Τούτος ο Πρόεδρος Τριμελούς, αληθινός μαέστρος της μαιευτικής μεθόδου, θα τον φέρει αντιμέτωπο με το φως των στοιχείων απευθύνοντας του μια τελευταία, θριαμβευτική ερώτηση.

«Τότε, πως το πήρε ο μηνυτής;».

«Πιθανόν να το έβγαλα στο ύπνο μου χωρίς να το καταλάβω…» τολμάει να ψελλίσει ο πάλαι ποτέ κανονιέρης των γηπέδων.

Λίγα λεπτά πιο πριν η 18χρονη Χριστίνα αρνήθηκε ότι διέπραξε το αδίκημα της μοιχείας. Έκανε μπάνιο, είπε. Εκεί απέδωσε το γεγονός ότι βρέθηκε γυμνή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην γητευτής της στρογγυλής θεάς που πλέον διατηρεί την ντισκοντέκ «Σμεράλντο», κοντά στο αεροδρόμιο της Μίκρας, είχε προσλάβει σερβιτόρο τον Χαράλαμπο Δ. και είχε αναπτύξει οικογενειακές σχέσεις. Ο Χαράλαμπος μαζί με την θέση του σερβιτόρου στην επιχείρηση, απέκτησε και κάποιες υποψίες σχετικά με την επέκταση των δραστηριοτήτων του εργοδότη του στην περιοχή της δικής του κρεβατοκάμαρας.




style=”display:block”
data-ad-client=”ca-pub-4405412761594943″
data-ad-slot=”1170329256″
data-ad-format=”auto”>

Το μεσημέρι της 20ης Σεπτεμβρίου και ενώ είχε προσποιηθεί ότι θα πήγαινε στην Μύκονο για δουλειά ο Χαράλαμπος εισέβαλε στο ίδιο του το σπίτι, σπάζοντας την πόρτα, με την συνοδεία ενός αστυνομικού οργάνου και δύο φίλων του. Έτσι βρήκαν γυμνούς του δυο μοιχούς στο κρεβάτι ενώ κοντά τους κοιμόταν το ένα παιδάκι της έγγαμης ηλικίας δύο ετών. Τους έδωσαν τα ρούχα τους για να ντυθούν αλλά κράτησαν για πειστήρια το σλιπ του πρώην διεμβολιστή των σταδίων καθώς και τα δυο εσώρουχα της μοιχαλίδας.

Οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί των δυο τους δεν έγιναν δεκτοί. Σε φυλάκιση 8 μηνών καταδικάστηκε αυτός και σε 10μηνη εκείνη.

(Πληροφορίες από την εφημερίδα Ακρόπολις)

#Βίνταζ_Κράιμ_φίξιον
#Βίνταζ_Κορτ_Φίξιον
#Βίνταζ_Μονόστηλα



style=”display:block”
data-ad-client=”ca-pub-4405412761594943″
data-ad-slot=”1170329256″
data-ad-format=”auto”>