Πηγή: Luben

Ανένδοτος συνεχίζεται ο αγώνας για την κάποιων συμπολιτών μας για την υπεράσπιση της Ελλάδας από τους μετανάστες – πρόσφυγες που την απειλούν (μπορεί και όχι). Κάποιοι έχουν αποφασίσει να μην περάσει έτσι αυτό το πράγμα – χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα ευφάνταστα μέσα μάλιστα, όπως το αντιπροσφυγικό μπάρμπεκιου που διοργανώνεται αυτή την Κυριακή στα Διαβατά.

Το κίνημα μάλιστα έχει τόση ενεργητικότητα που δρα ακόμη κι αν δεν υπάρχει εχθρός. Αυτό ακριβώς συνέβη χτες 4/11 στην Νάουσα, όπου 80 με 100 περίπου άτομα μαζεύτηκαν στην διασταύρωση που βρίσκεται ο σιδηροδρομικός σταθμός της πόλης για να αποτρέψουν τον ερχομό λεωφορείων με πρόσφυγες που ζητούν άσυλο στην πόλη.

Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι δεν επρόκειτο να έρθει κανένας πρόσφυγας – επρόκειτο για παραπληροφόρηση ή fake news, όπως λέγεται στις απάτριδες μέρες μας. Οι πατριώτες χρειάστηκαν γύρω στις 3.5 ώρες για να πειστούν, αλλά τελικά αποχώρησαν από τις Θερμοπύλες τους γύρω στη 1 το βράδυ χωρίς επεισόδια.

Και όταν μιλάμε για Θερμοπύλες, το εννοούμε 100%, πάντα με βάση τα σχετικά οπτικά ντοκουμέντα από την κινητοποίηση:

Εντωμεταξύ, η δημοτική αρχή Νάουσας ανέφερε ότι 193 πρόσφυγες, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά, έχουν ήδη εγκατασταθεί σε ξενοδοχεία της πόλης. Αυτό έγινε την ώρα που οι πατριώτες αναπαύονταν από τη φρουρά τους, με αποτέλεσμα να αιφνιδιαστούν.

Πάντως αν μη τι άλλο είναι έτοιμοι για να υποδεχτούν και μια Περσική εισβολή εκτός από τους πρόσφυγες, δεν είναι λίγο αυτό.