Ο «Τσολιάς» της «Ελληνοφένειας», ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης καθώς και άλλοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στη διάρκεια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα, το οποίο θα φιλοξενηθεί πάλι στην Κοίτη του Πηνειού, στις 14-15 Σεπτεμβρίου. Μεταξύ των πολιτικών εκδηλώσεων ξεχωρίζει η ομιλία του γραμματέα της ΚΝΕ Νίκου Αμπατιέλου.

«Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας «…θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα!», τον σοσιαλισμό!» είναι το σύνθημα του φετινού 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ, για το οποίο η Τομεακή Οργάνωση Λάρισας της ΚΝΕ σημειώνει: «Το μεγαλύτερο πολιτικό-πολιτιστικό γεγονός, ξεκινάει το ταξίδι του σε όλη τη χώρα για ακόμη μία χρονιά. Ήδη οι οργανώσεις, τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ άρχισαν με μεράκι και ενθουσιασμό την προετοιμασία του, με σκοπό το σύνθημά του να φτάσει παντού, να συζητηθεί μαζικά με νέους ανθρώπους, μαθητές, φοιτητές, νέους εργαζόμενους. Επιδιώκουμε το Φεστιβάλ μας να αποτελέσει για μία ακόμα φορά σταθμό για να οργανώσουμε τους αγώνες μας τη χρονιά που έρχεται, να ανταλλάξουμε σκέψεις, να εμπνευστούμε, να διασκεδάσουμε.

Στην πόλη της Λάρισας οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 14-15 Σεπτεμβρίου στο γνώριμο μέρος της Κοίτης του Πηνειού, όπου θα στηθεί η όμορφη «κόκκινη πολιτεία» που θα φιλοξενήσει πολύμορφες δραστηριότητες, στέκια νεολαίας, εκθέσεις, συζητήσεις, παιδότοπο και δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους της ΚΝΕ και πολλά ακόμη. Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει παράσταση με τον Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη – «Τσολιάς εν δε τσολιά μπαντ» στις 14 Σεπτεμβρίου, ενώ την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου πολιτική συγκέντρωση με ομιλία από τον Νίκο Αμπατιέλο, γραμματέα του Κ.Σ. της ΚΝΕ, καθώς και μεγάλη συναυλία με τους Πυξ-Λαξ».

Πηγή: Ελευθερία