Τα Χανιά, μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας, προσέφεραν στην χώρα τους πεντανόστιμους χοχλιούς μπουρμπουριστούς και έναν μεγάλο Έλληνα πολιτικό. Ο συγκεκριμένος πολιτικός, γνωστός για την καλοτυχία του, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει όλο του το έργο σαν πρωθυπουργός. Βέβαια αν τον είχε αφήσει ο τότε προδότης, θα είχε ιδιωτικοποιήσει ακόμα και τα θρανία στα δημόσια σχολεία τα οποία θα έπρεπε να νοικιάζονται κάθε χρόνο από τους μαθητές. Κατάφερε όμως να αφήσει στην χώρα κάτι πολύ καλύτερο: την πιο ικανή οικογένεια του πλανήτη. Με ειδικές δυνατότητες από γεννησιμιού, η συγκεκριμένη οικογένεια κυβέρνησε την χώρα για πολλούς αιώνες.

Το καμάρι της ήταν βεβαίως ο γιος του ηγέτη. Αντιστασιακός από την ηλικία των 6 μηνών, κατάφερε έπειτα από μεγάλες προσπάθειες της κυβέρνησης της αριστεράς να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Τα αποτελέσματα των πολιτικών που άσκησε είναι ορατά ακόμα και στις μέρες μας. Το πρώτο του μέτρο ήταν να δημιουργήσει μια μέρα επιπλέον στην εβδομάδα. Ανάμεσα στην Πέμπτη και την Παρασκευή υπήρχε επιπλέον η Έκτη. Μετά από αυτήν την απίστευτη, διευκόλυνση θέσπισε την 7ήμερη εργασία και κράτησε ως αργία την Κυριακή αλλά όχι υποχρεωτική. Στην συνέχεια άρπαξε εκατομμύρια χρήματα από τους πλούσιους της Ελλάδας, πουλώντας όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Δημόσια παρέμειναν τα κέντρα υγείας των χωριών που ο γιατρός περνούσε μια φορά την εβδομάδα.  Έπειτα, καθάρισε τα Εξάρχεια από παράνομες αφισοκολλήσεις και γκράφιτι. Τέλος, έδωσε μια μεγάλη γροθιά στον εθνικισμό και τον ρατσισμό, παραχωρώντας ελληνική ιθαγένεια σε όλους τους εξωγήινους που γεννιούνται στην χώρα μας, με την προϋπόθεση να είναι Άριοι.

Σημαντικό ρόλο βέβαια στην χώρα έπαιξε και η μεγάλη του αδερφή. Αφού διετέλεσε Δήμαρχος των σωτήριων για την χώρα Ολυμπιακών Αγώνων και υπουργός Εξωτερικών του Σκοπιανού, αποφάσισε να παραδώσει τα σκήπτρα στον μικρό της αδερφό. Όμως δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια. Επανέφερε την γνωστή γερμανική εταιρεία ηλεκτρικών ειδών στην χώρα και έγινε επικεφαλής του ελληνικού παραρτήματός της. Παίρνοντας κονδύλι από την κυβέρνηση εξόπλισε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες με μηχανήματα της εταιρείας, με σκοπό οι χειριστές να μην μπερδεύονται σε περίπτωση που αλλάξουν πόστο. Σημαντική συνεισφορά σε αυτό το εγχείρημα είχε ο συμμαθητής της, που την καθοδηγούσε μέσω βάιμπερ από την Γερμανία. Παράλληλα έγινε διευθύντρια του καναλιού του κουμπάρου της και η αδερφή της διευθύντρια της ΕΡΤ. Με την νύφη της να έχει πάρει προαγωγή και να έχει γίνει και αυτή διευθύντρια του καναλιού που εργαζόταν, έβαλαν πλώρη στο να γίνουν διευθυντές στα υπόλοιπα κανάλια και άλλα μέλη της οικογένειας. Αλησμόνητη θα μείνει η γκεστ εμφάνιση της στο Μάστερ Σεφ όπου σε δοκιμασία αποχώρησης έβαλε τους διαγωνιζόμενους να φτιάξουν σσσσσοκολοτάκια φορώντας τις πιζζζζάμες τους.

Η μεγάλη αδερφή δεν ήταν μόνο μεγάλη πολιτικός σαν κεφάλαιο, αλλά και άξια μάνα. Γαλούχησε έναν υπέροχο γιο, ο οποίος παρέλαβε την σκυτάλη στο μέλλον από τον θείο του. Παίρνοντας συνεχείς προαγωγές στην τοπική αυτοδιοίκηση, κατέληξε και αυτός με την σειρά του δήμαρχος Αθηναίων. Επί ημερών του η πόλη άνθισε, αναπτύσσοντας την βιομηχανία του λάιφ στάιλ. Δεν ήταν πλέον μόνο το Κολωνάκι κοσμοπολίτικο, αλλά και περιοχές όπως τα Πετράλωνα και τα Σεπόλια. Οι πολιτικές του παρεμβάσεις σε πρωινάδικα και βραδινά προγράμματα άλλαξαν τον τρόπο σκέψης της σύγχρονης νοικοκυράς. Το αποκορύφωμα ήταν στα μέσα του 21ου αιώνα. Οι Έλληνες είχαν εξαγριωθεί με τον θείο του και αυτός αποδείχθηκε μια σανίδα σωτηρίας για την χώρα. Το 2028 έγινε πρωθυπουργός με την υπόσχεση ότι θα μειώσει τους φόρους των Ελλήνων, μέτρο για το οποίο είχε δεσμευθεί και ο θείος του. Μέσα στην θητεία είχε από κοντά του τα νεότερα μέλη της οικογένειας έτσι ώστε να τα καθοδηγήσει για μελλοντικές διαδοχές. Έτσι οι Έλληνες προνόησαν για τις επόμενες γενεές με την ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών διακυβέρνησης.

Παναγιώτης Φραγκούλης