Πηγή: To Βατράχι

Στιγμές τρόμου έζησε η Αθήνα κατά τη διάρκεια του σημερινού Athens Pride, όταν εκατοντάδες ανυποψίαστοι πολίτες που έτυχε να βρεθούν στο σημείο που περνούσε η παρέλαση έγιναν κατά λάθος ομοφυλόφιλοι.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της παρέλασης, το τηλεφωνικά κέντρα των νοσοκομείων κατακλύστηκαν από τηλεφωνήματα, στα οποία έντρομοι πολίτες περιέγραφαν με φρίκη τα συμπτώματα τους, όπως ότι ξαφνικά ένιωθαν μια ανεξήγητη ανάγκη να βάλουν γκλίτερ, να αναβαθμίσουν στιλιστικά την διακόσμηση του σπιτιού τους και να φανούν ανεκτικοί στη διαφορετικότητα των ανθρώπων.

Το τραγικό συμβάν έσπευσαν να καταδικάσουν όλα τα προοδευτικά κόμματα, όπως η Ελληνική Λύση και η  Χρυσή Αυγή, ενώ την οργή της εξέφρασε και η Εκκλησία της Ελλάδος, η οποία δήλωσε ότι «ο Θεός έφτιαξε τον Αδάμ και την Εύα, όχι τον Αδάμ και τον Μπάμπη».

Στην ερώτηση πάντως πώς γίνεται να υπάρχουν ομοφυλόφιλοι αφού όλους μας έχει φτιάξει ο Παντοδύναμος, μητροπολίτης εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου είπε ότι «μπορεί να είχε ρεπό εκείνη τη μέρα.»

«Αυτοί οι έκφυλοι αρέσκονται να κάμουν παρέα μόνο με άνδρες και να φορούν φανταχτερά ρούχα» πρόσθεσε οργισμένος, ενώ δύο διάκονοι τον βοηθούσαν να φορέσει τα χρυσοποίκιλτα άμφια του.

Ευτυχώς το φαινόμενο φάνηκε να είναι παροδικό καθώς μετά από λίγες ώρες οι περισσότεροι πολίτες επανήλθαν στην φυσική τους κατάσταση. «Δεν είναι ότι είμαι ομοφοβικός, είναι ότι αυτοί είναι γκέι»» είπε χαρακτηριστικά ένας πολίτης. Ένας άλλος, πάντως, παραδέχτηκε ότι τελικά ίσως και να μην είναι τόσο άσχημος ο Μπάμπης.